DRÁMAI VÉGJÁTÉKBAN, EGY GÓLOS VERESÉG NYÍREGYHÁZÁN…

Ezúttal a bajnokság 3. helyén álló, s minden bizonnyal a dobogón végző Nyíregyháza otthonába látogatott csapatunk, ahol rendkívül kiélezett küzdelemben, az utolsó másodpercben kapott góllal szenvedtünk vereséget.
          NYÍREGYHÁZI SN Kft – MIZSE KC  30-29 (13-16)
Nyíregyháza, 250 néző.                      Vezette: Kiu Gábor- Kiu Tamás
MKC           Istvanovszki – Drabant 1, Benke 9(3/3), Tamás 4, Szajbert, Veszelszki, Bán 1.
Csere:        Lengyel (k)- Nagy (k) – Takács 2, Scheuring 5, Duzsi 7, Talmácsi, Szórád,
                   Nyitrai.
Edző:          Avar György
Kiállítás:     2 perc ill. 6 perc
7-m-es:      5/4 ill. 3/3
A hazaiak szereztek vezetést, és 3-1-re meg is ugrottak,de csapatunk jól tartotta magát, a 8. percben már 4-4 volt az állás. Remek volt a védekezés, és támadásban is szép gólokat szereztünk, s a 12. percben a vezetést is átvettük (5-6). Nagy küzdelem folyt a pályán, háromszor is két góllal vezettünk, de a 21. percben már ismét a szabolcsiaknál volt az előny(11-10). Az I. félidő hajrája azonban egyértelműen a miénk volt, hiszen az utolsó kilenc percben elért hat gólunkra csak kettő volt a válasz, így három gólos előnnyel térhettünk pihenőre.
   A szünet után ott folytattuk, ahol abba hagytuk: két gyors gól s máris 13-18 volt az eredményjelzőn. Sajnos ekkor porszem került a gépezetbe, görcsössé vált a játékunk, s hibáinkat könyörtelenül kihasználta a rutinos ellenfél. A 42. percben ismét átvették a vezetést (21-20). Nagy adok-kapok alakult ki a játéktéren,  és a 45. percben visszavettük a vezetést (22-23). A hazaiak ezt nem hagyták, fordítottak, de csapatunk tartását mutatta, hogy rendre egyenlítettünk. 28-28 volt az állás, amikor az utolsó percre fordultunk, de fél perccel a vége előtt gólt szereztek a hazaiak. Középkezdés után Avar edző időt kért, lehozta a kapusunkat, s hét emberrel támadva büntetőt sikerült kiharcolni, amit Benke biztosan értékesített! Ekkor a hazai edző is időt kért.  A középkezdés után, az utolsó másodpercben kapura lőttek, de a blokkon megpattant a labda, ami becsapta kapusunkat, és a hálóban kötött ki, ami a hazaiak győzelmét jelentette…
Avar György: Nehéz ilyenkor bármit is mondani, üldöz bennünket a balszerencse, hisz negyedik pontunkat veszítjük el az utolsó másodpercben kapott góllal…
Úgy gondolom, hogy nem érdemeltünk vereséget, az egy pontra mindenképpen rászolgáltunk volna! A vereség ellenére gratulálok csapatomnak nagyot küzdöttek a fiúk!
Kategória: Friss, helyi, sport | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?