EGY FÉLIDŐNYI CSODA HEVESEN……

NB-I-B-s kézilabda mérkőzés:
          SBS EGER ESZTERHÁZY SZSE – PRIMAVERA MIZSE KC   31-26 (13-14)
Heves, 200 néző.        Vezette:Natkai Norbert – Szalai Zoltán
PMKC:       Erdélyi – Drabant 1, Varga J. 6, Bujdosó 5, Benke 7, Farkas, Varga Z.
Csere:        Fehér (k), Lengyel (k), – Bán 5, Takács 1,(1/1),Vujasin, Lagzi-Kovács, Bak 1, Szórád,
                  Szajbert.
Edző:         Tóth Edmond
Kiállítás:     10 ill. 12 perc
7-m-es:       7/6 ill. 1/1.
A már bajnoknak tekinthető,már az NB-I-re készülő hazaiak az egri sportcsarnok(ok) foglaltsága miatt Hevesen rendezték meg a mérkőzést.
 Nagyon motiváltan, rendkívül jól védekező csapatunk Erdélyi remek védéseivel fűszerezve, alaposan meglepte az első húsz percben  a hazaiakat, akik addig mindössze két akció-gólt tudtak szerezni, s csak a könnyedén megkapott büntetőikkel tudták tartani az eredményt. Az első félidő végére kiegyenlítettebb lett a játék, de még így is egy gólos vezetésünkkel zárult a félidő!
   Szünet után, mint az várható volt, a hazaiak átvették a játék irányítását, s az egyre jobban elfáradó csapatunktól fokozatosan elhúzva már nyolc góllal is vezettek, de a hajrára ismét a mieink irányították a játékot, szépítve ezzel  a vereség különbségén!
Tóth Edmond: Csak gratulálni tudok csapatomnak,példaértékű volt a mérkőzéshez való hozzáállásuk! A második félidőre kicsit elfáradtunk,valamint a “hosszabb kispaddal” rendelkező hazaiak végül is megérdemelt győzelmet arattak, még akkor is, ha olykor felesleges “védettségben” részesültek! Ettől függetlenül gratulálok Rosta István kollégámnak, valamint csapatának, és sok sikert kívánok nekik az NB-I-es szerepléshez!
Junior mérkőzés:        Eger – Mizse KC 31 – 17 (12-6)
                                 Ld.:Nyitrai 5, Sebestyén 4.
Kategória: Friss, helyi, sport | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?