EGY GÓLOS VERESÉG A RANGADÓN…

A 4. forduló rangadóján a bajnoki cím vármányosa, a Nyíregyháza csapata óriási küzdelemben,nagyszerű mérkőzésen, minimális különbséggel csikarta ki a győzelmet Lajosmizsén!
                        CYEB MIZSE KC – NYÍREGYHÁZI KC  27-28(13-11)
Lajosmizse, 200 néző.            Vezette: Dr. Janáky – Temesi.
MKC:            Erdélyi – Drabant 5, Varga J. 6, Bujdosó 2, Varga Z. 1, Benke 5, Gigler 2.
Csere:           Lengyel(k) – Takács 3(1/1), Zöldy, Bak 1, Bán 2, Vujasin, Lagzi-Kovács, Szórád,
                     Szajbert.
Edző:            Tóth Edmond
Kiállítás:        12 perc ill. 4 perc.
7-m-es:          1/1 ill. 2/1.
Álomszerűen kezdett csapatunk!. Varga J. vezérletével sorra lőttük góljainkat, ugyanakkor nagyszerűen is védekeztünk (8. perc: 5-0 ; 16. perc: 11-5). Sajnos ezután porszem került a gépezetbe, vagy egész egyszerűen nem bírtuk a saját magunk diktálta tempót, amit a bajnokesélyes könyörtelenül kihasznált.A 17. és 29.perc közötti időszakban 6-1-es sorozatot produkáltak a nyírségiek, amivel feljöttek egy gólra! Takács még szerzett egy gólt, így 13-11-es vezetésünkkel zárult az I. félidő.
      Szünet után”fej-fej mellett” haladtak a csapatok, felváltva estek a gólok, egészen a 39.percig, amikor is utolért bennünket a nyíregyházi csapat. A mérkőzés folyamán először volt döntetlen az állás, de érződött, hogy egyre inkább a vendégek irányítják a mérkőzést.Ekkor még sikerült Újra vezetni, de a 42. perctől már a vendégek akarata érvényesült, s az 55. percre már négy góllal elhúztak (23-27). Csapatunk azonban nem adta föl, utolsó erőtartalékaikat mozgósítva, jobb hajrával feljöttünk egy gólra, de az egyenlítésre már nem maradt idő!
Tóth Edmond:  A fájó vereség ellenére gratulálok csapatomnak, nagyszerűen helytállt esélyesebb ellenfelével szemben!A mai mérkőzésen nyújtott hozzáállást várom el csapatomtól, és ha az indításoknál jobban koncentrálunk, a meglepetés sem maradt volna el! A vereségünk okait keresve látni kell, hogy fizikailag felőröltek bennünket(” a nehéz tüzérség legyőzte a könnyű lovasságot”),
valamint Varga Zsolt edző kollégámnak” hosszabb a kispadja”, mivel minden posztra legalább két azonos képességű játékos áll rendelkezésére.
Úgy gondolom hogy aki kilátogatott a mérkőzésre az egy küzdelmes, izgalmas csatát láthatott!
Junior mérkőzés: Korosztályánál fiatalabb csapatunk jól tartotta magát a mezőny egyik legerősebb csapatával szemben:
           CYEB MIZSE KC – NYÍREGYHÁZI KC  23-30(12-17)
Kitűnt: Feró 7, Nagy Sz. és Nyitrai 4-4.

Kategória: Friss, helyi, sport, Videó | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?