Elfogták a tanyák rémét!

Korábbi cikkünkben kereste a rendőrség, és végül elfogta:

Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság
A megalapozott gyanú szerint a körözött férfi 7 hónap alatt 11 tanyára tört be.
A cikkhez kapcsolódó videó:

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytat lopás bűntett és orgazdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt K. István és öt társa ellen.

 

A nyomozás jelenlegi adatai alapján a bűnszövetség három tagja 2015. április 24. és 2015. november 23. közötti időben Kecskemét, Kiskőrös, Kunszentmiklós, valamint Cegléd térségében közel 30 tanyára tört be és onnan több mint harmincmillió forint értékben többnyire mezőgazdasági gépeket, kerti traktorokat, gépkocsikat, szerszámokat és egyéb használati tárgyakat tulajdonított el. Három társuk előzetes megbeszélést követően aránytalanul alacsony áron vásárolta meg tőlük az eltulajdonított értékeket, illetve közreműködtek azok elrejtésében.

 

A beszerzett információk alapján meglapozottá vált a gyanú arra, hogy a jelenleg is előzetes letartóztatásban lévő férfiaknak volt egy hetedik társuk is. Mivel Sz. Attila ismeretlen helyen tartózkodott, ezért a rendőrkapitányság 2015. december 4-én elfogatóparancsot bocsátott ki vele szemben.

A kecskeméti nyomozók a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztály munkatársainak közreműködésével 2016. január 20-án 6 óra 45 perckor egy táborfalvai ingatlanban bujkálva találták meg a 35 éves ladánybenei lakost. A körözött férfi annak érdekében, hogy leplezze kilétét, megváltoztatta külsejét is. A rendőrök – őrizetbe vétele mellett – lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki Sz. Attilát és kezdeményezték előzetes letartóztatásának indítványozását.

Kategória: Friss, helyi, rendőrségi hírek | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?