Elmaradt a bravúr, vereség a Nyíregyháza ellenében…

A remek tavaszi rajt után nagyon készült a mizsei csapat az újabb sikerre, de ezúttal elmaradt a hőn áhított győzelem.

                 Mizse KC – Nyíregyházi SN Kft   27-30 (14-17)

Lajosmizse,150 néző.       Vezette: Sándor – Szikszai.

Mizse KC:      Lengyel – Drabant 3, Scheuring 5, Keresztes 2, Benke 5, Vancsics 6(2/2), Bán.

Csere:            Mátrai (k) – Gábor 2, Schaffer 4, Spekhardt, Szajbert, Csapi, Polyák, Imregi, Zsolnai.

Edző:             Nagy Károly

Kiállítás:        8 ill. 4 perc.

7-m-es:         2/2 ill. 2/2.

 

Kezdés után a vendégek szerezték meg a vezetést, majd az ötödik percig kellett várni az egyenlítő gólra, de a folytatásban ismét a nyírségiek voltak a magabiztosabbak, el is húztak 3-1-re, majd 4-2-re vezettek. A folytatásban a 13. percig kellett várni az egyenlítésre, ami Scheuring negyedik találatával jött össze. Sajnos ismét a vendégek percei következtek, négy gólt lőttek válasz nélkül, így jelentősebb előnyre tettek szert. Csikorgott a hazai gépezet, és 6-9 után ismét három vendég gól következett, így a 20. percben hatra nőtt a nyírségi előny. Ekkor kicsit össze kapta magát a hazai gárda, hiszen egy-egy találat után most a Mizse lőtt négyet, kettőre csökkentve a hátrányt. Öt perc volt még hátra a félidőből, és a hátra lévő időből a vendégek jöttek ki jobban, így három gólos előnnyel fordulhattak.

Szünet után sajnos ismét vendég gólok következtek, -három is- így ismét hatról kellett megkezdeni a felzárkózást. Ezt egy 5-1-es hazai rohammal sikerült is, hiszen a 42. percben ismét kettőre jött felcsapatunk, ismét nyílt lett a mérkőzés. Az újbóli felzárkózás azonban jelentős energiába került, a rutinos vendégek pedig tartani tudták az előnyüket, a hazaiak hiába rohamoztak elkeseredetten, nem sikerült közelebb férkőzni ellenfelükhöz. Az esély még az utolsó percekre is megmaradt, hiszen az 58. perben 27-29 volt az állás, de a végjátékban még a vendégek szereztek egy gólt, beállítva ezzel a végeredményt.

Nagy Károly:  Fájó vereséget szenvedtünk, mert rosszul kezdtük a mérkőzést. Sajnos, amit a félidőre felépítettünk, azt a II. félidő elején ismét elrontottuk, és mindent kezdhettünk előröl, amiből ennyi jött ki! Vereségünk legfőbb oka, hogy gyors, és könnyű gólokat tudott szerezni ellenfelünk, és a kapusteljesítményünk ezúttal elmaradt az elvárhatótól.

 

Kategória: Friss, helyi, sport, Videó | A közvetlen link.