Érdemes volt panaszkodni – megjavult a Boróka utca

Szűk két hete tettük közzé azt a lakossági panaszt, amely a Boróka utca mart aszfaltos részének nem éppen szakszerű karbantartásáról szólt.

A múlt heti esőzések és a gyakorlat meg is mutatták, hogy valóban nem megfelelő a mart aszfaltos rész kátyújának homokkal való feltöltése. Mint látható, sokan inkább kikerülték az ingoványt, nehogy elakadjanak.

A hét elején azonban az önkormányzat munkatársai eltávolították a homokos töltést, és rendes mart aszfalttal töltötték fel a kérdéses szakaszt, ami remélhetőleg sokáig marad így használható! Köszönjük!

Mint látható, érdemes szóvá tenni a problémákat (magyarul küldeni nekünk pár fotót és pár mondatos leírást), hiszen így az önkormányzat dolgozói is könnyebben látják a problémákat. Eddig is sok apró, sokszor könnyen megoldható problémáról tettünk közzé bejegyzést, amit olvasóink küldtek! Éppen ezért a mai naptól az olvasók által beküldött képeknek és ügyeknek egy új kategóriát hozunk létre, “Közösségi” címmel, hogy ahogyan minap fogalmazott egy olvasónk, mi lehessünk “A nép hangja”!

Kategória: Friss, helyi, Közösségi, szolgálati | A közvetlen link.