EZÚTTAL ELMARADT A MEGLEPETÉS…

Hiába készültek egész héten elszántan a Mizse KC játékosai az Algyő ellen, elmaradt a meglepetés, győzött a túlerő.
                          MIZSE KC –  CONTITECH-FKSE ALGYŐ  23-27 (13-13)
Lajosmizse, 200 néző.                       Vezette: Bacs – Bóna.
Mizse KC:              Lengyel, – Drabant 2, Scheuring 3, Benke 7(2/2), Szajbert 3, Veszel-
                              szki, Bán 4.
Csere:                    Istvanovszki(k)- Nagy(k)- Takács 2(1/0), Sebestyén Á. 1, Szórád, Tal-
                              mácsi 1,Nyitrai, Feró.
Edző:                     Avar György
Kiállítás:                 6 ill. 10 perc (1 kizárás)
7-m-es:                  3/2 ill 2/0.
Tapogatózó játékkal indult a mérkőzés, de a hazaiak kaptak lábra először, annak ellenére, hogy Takács elhibázta az első büntetőt. Ennek ellenére 2-0-ás előnyt szereztek a mizseiek, s a vendégek csak az ötödik percben szerezték első találatukat. A mizsei fiúk remekül védekeztek, az eltervezett taktika jól működött, a vendégek pedig küszködtek, látszott a játékukon, hogy nem erre számítottak. A hazaiak remekül tartották magukat, s bár a vendégek az I. félidő hajrájában kétszer is átvették a vezetést, döntetlennel zárult a félidő.         A II. félidő elején gyorsan döntésre akarta vinni a játékot az algyői csapat – két góllal el is húztak, de Takácsék nem hagyták annyiban, tapadtak ellenfelükre  (40.perc:16-17).
Ekkor azonban jött egy ötperces hullámvölgy a hazaiak játékában, amit az ellenfél könyörtelenül kihasznált (44.perc.16-21). A fáradni látszó mizseiek ugyan csökkentették hátrányukat háromra, de egy újabb algyői roham öt perc alatt eldöntötte a mérkőzés kimenetelét (56. perc:20-26), s a hazaiak számára már csak a szépítés lehetősége maradt.
Avar György: Meglepetésre készültünk, de az elmaradt. Sajnos nincsenek csodák, hiszen az ellenfél több játékosa egy éve még a BL-ben ill az EHF-kupában játszott, míg tartalékos csapatom két játékosa egy éve nem is kézilabdázott! Játékosaimat csak a dicséret illeti a tisztességes helytállásért, és ha támadásban kevesebbet hibázunk, még szorosabb lett volna az eredmény!
Junior mérkőzés:   Mizse KC –  FKSE Algyő  20-27(8-14)
                              Ld: Feró 4, Nagy, Nyitrai G.,Soltész,Sebestyén B. 3-3.

Kategória: Friss, helyi, sport, Videó | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?