Fejléc-kép

Kedves Látogatók!

Mint biztosan észrevettétek, a fejlécben szereplő kép, bár szép, és jelképezi, hogy elindultunk egy végeláthatatlan úton, de nem igazán köthető Lajosmizséhez.

Ezért felajánlanám a lehetőséget tervezői, grafikusi, fényképészi és hasonló beállítottságokkal rendelkezőknek, hogy ha gondolják, tervezzenek helyette különbet.

Mindazok, akik szeretnének ilyet készíteni, legkésőbb e hét végéig, tehát június 10 éjfélig jelezzék a szoeroes@jaszlajosmizse.hu e-mail címen (nem a kész munkát kell eddig benyújtani, elég jelezni a komoly szándékot). (Amennyiben senki nem jelentkezik, akkor ez a feladat menthetetlenül a honlap informatikus-designerére hárul, viszont akkor még egy darabig a jelenlegi képet kell nézegetni.)

Ami nem lehet benne: Lajosmizse város hivatalos címere és zászlaja (mivel a város lett volna olyan kedves ezért 10.000 Ft-ot kérni, ezért ettől el kívánnék tekinteni). Azok színvilága, motívumai viszont alkalmazhatóak. Ajánlott elemként jász motívumokat, például Lehel kürtjét, illetve a kürtöt tartó oroszlánt tudnám javasolni, de lehet ez egy jól sikerült fotó is, amely a várost ábrázolja…

A nyertes képről jómagam döntök (hacsak a hozzászólásokban nem kíván mást az olvasóközönség), díj (az erkölcsi hasznon túl) nincs, de egy @jaszlajosmizse.hu végződésű e-mail címmel mindenképp tudjuk honorálni az összes beküldőt.

Kategória: Friss, szolgálati | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?