Fél csapattal is tisztes helytállás Nyíregyházán!

Pénteken este Nyíregyházán vendégeskedett a Mizse KC „foghíjas” csapata, hiszen nem kevesebb, mint hat játékosa hiányzott Avar György edzőnek. Munkahelyi elfoglaltság miatt Lengyel, Takács, sérülés, betegség miatt Szajbert, Scheuring, Garajszki, egyéb okból Ács nem állt rendelkezésre!

NYÍREGYHÁZI SN KFT  –   MIZSE KC    28-25 (16-12)

Nyíregyháza, 120 néző.      Vezette: Barna – Kovács

Mizse KC:       Csernyik – Drabant 4, Hollós 8, Gábos, Benke 8, Kuli 1, Bán 1,

Csere:              Bódog (k), – Harkai 1, Nyitrai G.,Nyitrai S.,Polyák 2, Szórád, Soltész, Veszelszki.

Edző:                Avar György

Kiállítás: 6 ill. 10 perc

7-m-es: 5/5 ill. 5/2.

 

Hatalmas lendülettel kezdtek a hazaiak, akik a 6. percben már 4-0-ra vezettek. Félő volt, hogy a körülmények alapján hatalmas zakóba szaladunk bele, de szerencsére kezdett csapatunk ébredezni, kiegyenlítettebb lett a mérkőzés. Elsősorban Benke vitte a hátán a csapatot, góljaival jól tartottuk magunkat, és ha nem hibázunk el két büntetőt, még szorosabb lehetett volna a félidei állás (16-12).

Szünet után ismét hazai rohamok nyitották a játékot, 19-12-re elhúztak, de az első félidőhöz hasonlóan ismét kiegyenlítődött a játék képe, de ezúttal Hollós vitte a prímet, ő tartotta a lelket a csapatban. Az 53. perctől viszont megváltozott a játék képe, Csernyik a kapuban elkapta a fonalat, a hátra lévő időben nem tudtak neki gólt lőni, az ellentámadásokból pedig gólokat szereztünk, így egy nem várt, nagyon tisztességes eredményt ért el tartalékos csapatunk a még bajnoki címre is esélyes hazaiak ellen!

Avar György: Ismételten csak dicséret illeti játékosaimat, ilyen felállásban is helyt remekül helyt álltak a sokkal erősebb ellenféllel szemben.

Kategória: Friss, helyi, sport | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?