Felhívás “Lajosmizse – 2013” Kiállítás és vásár – Regisztráció

Lajosmizse Város Önkormányzata az alábbi felhívással fordul valamennyi Érdeklődőhöz:

Lajosmizse 1993. szeptember 1-én nyerte el városi jogállását, s ily módon ebben az esztendőben ünnepelhetjük Lajosmizse várossá válásának 20. évfordulóját. E jeles évforduló méltó megünneplésére készülünk. A főbb rendezvényeket tartalmazó rendezvénynaptár a www.lajosmizse.hu honlapon elérhető. E programok még gazdagodnak, színesednek menetközben is.

A rendezvényeink között központi helyet szánunk a – programjait tekintve jelenleg is formálódó – XX. Lajosmizsei Napoknak. E napok rendezvénysorozata keretében tervezünk olyan tematikus kiállítás megszervezését, amely méltán reprezentálja a városunkban működő üzleti-gazdasági szektor szereplőit, a helyi lakosság ellátásában szolgáltatásaikkal résztvevő közintézményi, nonprofit és profit érdekeltségű szervezeteket, a civil szférát, a sport-tevékenységet művelőket és a művészeti tevékenységet végzőket egyaránt. A kiállítás célja, hogy közismertté váljanak azok az egyéni vagy csoportos, szakmai-, gazdasági-, művészeti vagy sportsikerek, amelyek értékteremtő módon, méltán hozzájárulnak Lajosmizse hírnevének növeléséhez és elért eredményeikkel pozitív példát mutatnak a felnövekvő nemzedéknek. Célunk az is, hogy az üzleti-szakmai kapcsolatok sokoldalú bővítése révén, a kiállítás ideje alatt előadások és fórumok szervezésével az Önkormányzat hozzájáruljon a gazdasági megújuláshoz, szakmai együttműködések és innováció kialakulásához.

A Kiállítás címe: „LAJOSMIZSE – 2013” KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR

A kiállítás tervezett ideje: 2013. AUGUSZTUS 18-19.

A jelentkezés határideje: 2013. ÁPRILIS 30.

A jelentkezés módja: www.lajosmizse.hu önkormányzati honlapon történő regisztráció.

A kiállítást díjazzuk, a látogató közönség szavazatai alapján.

Helyszín: A jelentkezésektől függően választjuk meg a helyszínt.

A részvétel feltétele: A kiállításon történő részvétel térítésmentes. A kiállítás megrendezésével felmerülő költségek miatt azonban az Önkormányzat fogadja az önkéntes adományokat a Lajosmizséért Közalapítvány OTP Bank Nyrt.-nél kezelt 11732167-20078735 számlaszámon. Közalapítvány adószáma: 18347250-1-03.

Költségek: A kiállító gondoskodik saját installációja megvalósításáról és költségei viseléséről.

A kiállítást szervező: Lajosmizse Város Önkormányzata Pénzügyi, Területfejlesztési és Közbeszerzési Bizottsága, amely a kiállítás megvalósításáról megbeszélést hív össze 2013. május 15-én, 13 h-ra, a Művelődési Házba.

Kontakt személyek: Józsáné dr. Kiss Irén 06-30/395-2575, jozsanekissiren@gmail..com

Sebők Márta 06-30/965-6101, sebok.marta@sebokaudit.hu

A regisztrációs űrlap kitöltéséhez kérjük kattintson ide

Kategória: Friss, helyi | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?