Felhívás lajosmizsei vállalkozások részére

Tisztelt lajosmizsei vállalkozók, Lajosmizsén tevékenykedő szolgáltatók!

Honlapunk ma egy nagy lépést tett a teljesedés felé a közérdekű információk bővülésével, és hasonlót szeretnénk tenni a Szaknévsor oldalunk feltöltésével is.

Lakossági igény van arra, hogy szükség esetén nagyjából egy helyen legyen fellelhető mindazon lakossági szolgáltatók és kereskedők elérhetősége, telefonszáma, akik városunkban tevékenykednek.

Gondoljunk csak a legegyszerűbb dolgokra: ha víz, fűtés vagy épp mosógépszerelőt kell hívni… Vagy csak kilyukad a cipő. vagy rendelnénk egy pizzát.

Mindenféle vállalkozás számára INGYEN, HATÁROZATLAN IDEIG lehetőséget szeretnék biztosítani a szaknévsorban egy egyszerű megjelenésre (név, tevékenység, elérhetőség), akár több vállalkozásnak is ugyanabból a tevékenységi körből.

A vendéglátó tevékenységi körben aktív vállalkozások kérhetik, hogy a TURIZMUS szekcióban (is) kapjanak helyet.

Jelentkezés módja: e-mailben vagy facebook üzenetben kérem elküldeni a következőket: név, tevékenységi kör, elérhetőség (cím, telefon, e-mail, ami van), illetve ha vendéglátós, akkor hol szeretne szerepelni (Turizmus, Szaknévsor, vagy mindkettő).

Csak a vállalkozások illetékes képviselője által elküldött jelentkezést tudom elfogadni.

Köszönöm mindenki segítségét, hiszem, hogy ezzel nem csak a vállalkozásokat segítjük, hanem a lakosság mindennapjait is!

Kategória: Friss, helyi, szolgálati | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?