Felújítják a benei utat!

Erre a táblára ma figyeltem fel a Baross téren:

www.kozut.hu

Nem túl régen rakták le. A jelzett táv lényegében a vasútállomástól a ladánybenei kereszteződésig tart, remélhetőleg praktikusan a vasútállomásnál lévő jó minőségű szakasztól a kereszteződésnél lévő jó szakaszig. Ez nagy megváltás lenne sokaknak! Csak a személyes gyűjtésből az elmúlt fél évben volt egy komplett kormányműcsere, egy olajteknőcsere, motortartó bak, trapézszilentek, meg még pár apróság a futóműhöz, pedig csak heti párszor járok arra… De bárki aki arra jár, könnyedén rám tud licitálni. Hihetetlen, hogy végre elérte a dolog a döntéshozók ingerküszöbét, és reméljük tartós, kamionokat is elbíró munkát fognak végezni!

Kategória: Friss, helyi | A közvetlen link.

4 hozzászólás a(z) Felújítják a benei utat! bejegyzéshez

 1. Rigó Pál szerint:

  Miért nincs dátum?
  (2018-ben, 2019-ben vagy 2025-ben? Csak kíváncsi vagyok)

 2. Barna István szerint:

  Üdv mindenkinek.
  Már épp időszerű hogy megmozduljanak az illetékesek!30éve lakunk ezen a környéken,de ez idáig csak toldi-foldi volt a benei úton.Most is csak folt hátán folt.
  A jármű,egy Fiat Doblo.14 évig volt tulajdonomban.A rossz minőségű sokkátyús gödrös benei út miatt (pedig mindig betartottam a megengedett sebességet)4db.gumit kellett cserélnem a kocsim kerekein,mert a kátyúk tönkre tették és szál szakadtak lettek.Minden évben több alkalommal javíttatni kellett a kocsi futóművét.Hol ez hol az ment rajta tönkre.Persze mehettem reklamálni ahová akartam! De meg sem kellett próbálni a reklamációt mert az eleve halott dolog.Számoljunk csak utána! 14 év alatt mennyi sápot húzott le rólam a Magyar Állam?Elvéve tőlem,de nem csak tőlem hanem sok sok embertől aki ezen az úton nap mint nap közlekedett több 10 ezer ft-ot súly adó-teljesítmény adó,meg az ilyen olyan címszó alatt behajtott pénzekkel.HOL VAN EZ A PÉNZ?Ezen az úton,hatalmas a kamion,és teher autó forgalom.És ezért nem 30 évente kellene hozzányúlni,hanem 1-2 évente kellene egy nagy generált csinálni!
  Az autó tulajdonosoktól elszedett pénzekből ez bizonyára megvalósítható lenne!Kíváncsi leszek hogy a Magyar közút Nonprofit ZRT milyen munkát fog majd végezni,mennyire fogja megerősíteni új alappal,és megszélesíteni ezt az útszakaszt?
  Bana István Lajosmizse Bene tanya 149.

 3. Hauzsfatter Ferencné szerint:

  Remélem el is készül, nem csak tervezik! Nagyon ráfér!

 4. SEBESTYÉN ISTVÁNNÉ szerint:

  AZ a szomorú igazság hogy már több észrevétel is volt mert ahogy leírják több éve keseríti az autósok és közlekedők életét ez az út szakasz. Ladánybenéről járunk orvoshoz és volt eset amikor kerűlővel tudtuk megközelíteni az orvosi rendelőt.A rossz gödrös kátyús és igencsak rázós úton életveszélyes utazni. Nagyon ideje megcsinálni normálisan az ilyen rossz utat nincs értelme foltozni mert nem időt álló és még rosszabb lesz mint előtte. Aki értesült a jó hírról mindenki aki utazik arra várunk hogy az ígéret igaz legyen.AZ UNIÓNAK MEGFELELŐ UTAT SZERETNÉNK.!!!

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.