Gazdák segítségét várják útjavításhoz

Most a legmegfelelőbb az időjárás a dűlő utak javítására! Elég nedvesség van most, hogy ne csak a port kavargassák, vagy a kemény agyagot kapirgálják, de a nagy záporok tócsái lassan felszikkadtak már.

Várjuk azon gazdák jelentkezését, segítségét, akik rendelkeznek kellő gépparkkal, és tudnak csatlakozni az önkormányzat gépeinek munkájához. A gépparkból hiányoznak ugyanis olyan eszközök (például henger), ami a tartós eredményt garantálja, valamint azok a helyiek, akik rendszeresen használják az utat, ismerik a talaj- és vízviszonyokat, tudják koordinálni, tanáccsal segíteni az önkormányzati gépkezelők munkáját. Összefogással hatékonyabb munkát lehet végezni, jól tudjuk, hogy településünk külterületein közel 400 km földút található. Az út leendő használóinak közreműködése pedig garancia, hogy az elképzeléseiknek megfelelő végeredmény szülessen a helyszínen!

Az összefogásra jó példa a Csikó, Kisceglédi és a Köztes dűlő, amelyek helyreállításának létrejöttét a Fekete testvérek segítették egy családi rendezvény apropóján 2db géppel, így az önkormányzat gépeivel közösen igen jó minőségű utak készültek el a közelmúltban.  Mindenkinek közös érdeke, hogy jobb minőségű utakon tudjon közlekedni!

Ha te is segíteni szeretnél, kérlek, szándékodat jelezd Fekete Zsolt alpolgármesternek: 06-30/228 5062, vagy Földházi Zoltán parkászati ágazat vezetőjének: 06-30/722-4034 (őt csak kora délelőtti órákban érdemes hívni).

 

Köszönettel: Fekete Zsolt alpolgármester

Kategória: Friss, helyi | A közvetlen link.