Győzelem a kiesési rangadón!

A bajnokság 10. és 11. helyén álló csapata, a Törökszentmiklósi KE és a Mizse KC  csapata csapott össze, mindkét csapat számára létfontosságú mérkőzésen, hiszen mindkét csapat menekül a kieső zónából.

MIZSE KC –  TÖRÖKSZENTMIKLÓSI KE     34-28 (13-11)

Lajosmizse, 100 néző.      Vezette:   Sándor – Szikszai

Mizse KC:   Lengyel – Drabant 6, Scheuring 6, Hollós 4, Benke 10(4/4), Ács 7, Garajszki.

Csere:         Csernyik (k), Vikor(k) – Bán 1, Kuli, Harkai, Nyitrai G., Gábos, Szórád, Polyák.

Edző:           Avar György

Kiállítás:      12 perc ill. 6 perc.

7-m-es:        4/4 ill. 8/5.

Régen látott, kitűnő kezdést produkált csapatunk, hiszen a 10, percben már 6-1 állt az eredményjelzőn! Remek védekezésből, gyors támadásokkal operáltunk, melyre a vendégeknek nem volt ellenszerük. Ki is kérte első idejét a miklósi mester, hogy felrázza csapatát, ami részben sikerült is neki, hiszen kiegyenlítettebbé vált a játék az elkövetkező percekben de tartottuk előnyünket, sőt a 25. percben már 12-6-ra vezettünk. A félidő hajrájára azonban kiengedtünk egy kicsit, amit a vendégek gyorsan ki is használtak: 5-1-es utolsó öt percet produkáltak, így feljöttek két gólra!

Szünet után gyorsan egyenlítettek is a miklósiak, majd fej-fej mellett haladtak a csapatok, sőt a mérkőzésen először a vezetést is átvették a vendégek: 39. perc, és 17-18 az eredmény!

Ekkor kérte ki második idejét Avar mester, hogy rendet rakjon a fejekben, amire „vevő volt” a csapatunk, mert az időkérés után egy 5-1-es rohammal máris hárommal mentünk! ebben az időszakban rendkívül fordulatos volt a játék, mert ezután a vendégek produkáltak egy 4-1 es szakaszt, és ismét egyenlő az állás, de ismét mi jöttünk, ezúttal 5-0-s szériával, amellyel gyakorlatilag el is dőlt a mérkőzés (28-23). A mérkőzés hajrája kiegyenlített játékot hozott, így végül is biztosan hoztuk a mérkőzést, jelentőset javítva a helyzetünkön.

Avar György:  Tudtuk, hogy nagyon nehéz mérkőzés lesz, de a mérkőzés jelentős részében mi domináltunk, és végül is magabiztosan nyertünk! Küzdünk tovább, hogy a kitűzött célunkat el tudjuk érni!

 

 

 

Kategória: Friss, helyi, sport, Videó | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?