HAPPY END SZEGEDEN…

Kézilabdásaink Szegeden fejezték be a 2014/15. évi bajnoki küzdelmeket, ahol a Pick Szeged U-23 vendégei voltak.Igazából már nem volt tétje a mérkőzésnek,hiszen csapatunk a mérkőzés eredményétől függetlenül 4.helyen zárja a bajnokságot.
    Ennek szellemében indult a mérkőzés, csapatunk nem igazán tette oda magát, amit a hazaiak ki is használtak, hiszen a 11. percben már 10-7-re vezettek.Ekkor ritmust váltott csapatunk, védekezésben össze kaptuk magunkat,támadásban pedig felszabadult, öröm- kézilabdát kezdtünk el játszani, ami a  hazai csapatot megoldhatatlan feladat elé állította! Csapatunk a félidő végéig produkált egy 13-2-es szériát, ami nyolc gólos előnyt biztosított a szünetre.
  Szünet után tovább parádéztunk, tizenegy gólosra növelve előnyünket.Húsz perc volt hátra, s a biztos vezetés tudatában óhatatlanul is kiengedett csapatunk,így a hazaiak elkezdtek felzárkózni.Ahogy fogyott az idő, úgy fogyott az előnyünk is, de azért aggodalomra nem volt ok, így egy újabb nagyszerű győzelmet könyvelhettünk el!
          Pick Szeged-U-23 – Primavera Mizse KC 30-33(12-20)
Szeged, 100 néző.     Vezette: Nagy- Túróczy.
PMKC:        Lengyel – Takács 1(1/1), Varga J. 5, Bujdosó 3, Benke 6, Drabant 7, Varga Z. 3.
Csere:          Erdélyi (k)- Fehér (k) -Bán 5, Vujasin, Bak, Szórád, Szajbert 2, Lagzi-Kovács 1.
Edző:           Tóth Edmond
Kiállítás:       6 ill. 10 perc.
7-m-es:         5/3 ill.1/1.
 Tóth Edmond:   A mai remek győzelem örömén túl nagyszerű érzéssel zárhatjuk a bajnokságot, mivel csapatunk történelmet írt a város sportjában, amihez csak gratulálni tudok, és köszönet mindazoknak,akik hozzájárultak ehhez a nagy sikerhez!
Csapatunknak jöhet a jól megérdemelt pihenés, a vezetés pedig már gőzerővel dolgozik a következő bajnokság előkészítésén!

Kategória: Friss, helyi, sport, Videó | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?