Harapintó – Avagy egy büfé története

Egyszer volt, hol nem volt… Lajosmizsén áll egy lángosos, a nagy ABC mellett. Ez a kicsi büfé sok tulajt, és tulaj-mentes napokat élt meg hosszú élete során. Mióta én Lajosmizsén élek, már azalatt a pár év alatt jó pár tulajdonosa volt, és még több időt töltött bezárva.

Hosszú várakozás után, új tulajdonosra lelt, és 2011. augusztus 29-e óta újra nyitva a vendégek előtt, Harapintó néven. Jó árakkal, egyre bővülő kínálattal, és szolgáltatással várja a kedves, ámde nagyon éhes vendégeket.

Amit én, személy szerint tapasztaltam, az kedvező ár, és hozzá jó minőségű, finom étel, nem kis adaggal.  És a nem kis adag, nem vicc :-).  Egy lángos általában egy étkezés, a Harapintó-félét kétszerre tudtam csak megenni, ami nálam nagy ritkaság. De a hamburgerük sem piskóta! Csak azt bánom, hogy nem volt nálam centi. (Saccra az átmérője kb. 20-25 cm körül lehetett.) Amilyen nagy, olyan finom.

De az általam kóstolt hamburgeren és lángoson kívül (amik többféle feltéttel kérhetők) még sokféle étel szerepel a kínálatukban. Ételek, italok, édességek, főételek, mi szem-szájnak ingere. Legújabb szolgáltatásuk a házhoz szállítás:Sőt, ezen a számon még előrendelést is felvesznek. ” Csak egy telefon, és már jöhetsz is érte!”

Remélem, felkeltettem az érdeklődésedet 🙂

Ha egy finom falatra vágysz, irány a Harapintó! Nem csak a nagy ABC mellett, hanem Facebookon is megtalálhatók, Harapintó Büfé néven.

Kategória: helyi | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?