HATALMAS KÜZDELEMBEN VERESÉG A FRADITÓL!

Ezúttal a harmadik bajnokesélyes csapat, az FTC látogatott hozzánk, ám most nem sikerült a bravúr.A Fradi edzője szerint mi vagyunk a “mumusaik”, de ezen a mérkőzésen csak az ijesztgetésig jutottunk, győzött a jobb csapat!
                      CYEB MIZSE KC – FTC KN KFT    24-28(10-14)
Lajosmizse, 200 néző.                     Vezette: Ács- Tóbiás.
MKC:               Erdélyi,- Drabant 5, Varga J. 5,Bak, Varga Z. 4, Benke 3, Gigler 2,(1/0)
Csere:              Lengyel (k)- Bujdosó 2, Bán, Takács 2(3/2), Zöldy 1, Lagzi- Kovács, Szórád,
                        Szajbert, Vujasin.
Edző:               Tóth Edmond
Kiállítás:           16 perc ill. 12 perc.
7m-es:              4/2 ill. 6/5.
Balszerencsésen indult számunkra a mérkőzés, mert góllal kezdtek a vendégek, mi pedig az ellentámadásnál büntetőt hibáztunk, sőt a Fradi újabb gólt szerzett. Ez megadta az mérkőzés alaphangját, mert végig futottunk az eredmény után. A 16. percre három gólos előnyt szerzett ellenfelünk (5-8),amit nagy erőfeszítések árán kiegyenlítettünk, de ismét a Fradi percei következtek.Négy gólt lőttek zsinórban, és a félidő végéig meg is őrizték előnyüket.
      Szünetben alaposan felrázta csapatunkat Tóth Edmond edző, mivel hat perc alatt 5-1-es sorozatot produkáltunk, s így ismét egyenlő lett az állás, de sajnos a vezetést nem sikerült átvenni. Ettől kezdve egészen az 50. percig kiegyenlített volt a küzdelem, de rendre a fővárosiak vezettek. Sajnos ismét bekövetkezett egy holtpont csapatunknál, amit a Fradi négy góllal büntetett. A hátralévő időben csapatunkba már nem volt elég erő az egyenlítéshez, és így biztosan győzött a nagyobb játékerőt képviselő csapat.
Tóth Edmond:   Az elmúlt heti váratlan vereséget követően sokat javult csapatom hozzáállása, küzdeni tudása,de ez nem volt elég a mai napon, mivel Adorján kollégámnak lényegesen ” hosszabb a kispadja”. Gratulálok a Fradinak, küzdelmes jó mérkőzésen jobbak voltak, megérdemelték a győzelmet.
Junior mérkőzés:     CYEB Mizse KC – FTC     28-28 (12-18)
                               Kitűnt: Nyitrai G. 8, Feró 7, Gazsik, Nagy Sz. 5-5.

Kategória: Friss, helyi, sport, Videó | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?