HMFEST játék eredményhirdetés

A helyes B választ beküldők közül sorsolással döntöttük el a nyertest. Ezúton is gratulálunk Szívós István megfejtőnknek!

Addig is a fesztiválról egy kis beharangozó:

Engedjék meg, hogy figyelmükbe ajánljuk a másodízben megrendezésre kerülő nem mindennapi szórakoztató, minden korosztály igényét kielégítő military szabadidősport rendezvényünket.

A tengeren túlon és Nyugat-Európában évtizedek óta rendeznek nagysikerű hasonló komplexrendezvényeket, s arrafelé már kialakult egy sajátos „military hipster” életérzés is. Ezen sikeres példákat követve, a témát kedvelő népes táborból kikerülő alakulataink segítségével (szervezetek, intézmények, cégek, egyesületek részvételével) nem kisebb célt tűztünk ki magunk elé, mint azt hogy a következő hónapok alatt újra létre hozzuk a környező országok legkomplexebb, legnagyobb alapterületen szerveződő hasonló szabadidős military, sport témájú rendezvényét, fesztiválját, melyet a koncerteken felül a gyermeknap kedves, military programjai is színesítenek.
Munkánkat már a tavalyi évben várakozáson felüli siker koronázta, hiszen több mint 15 000 látogatót fogadhattunk a rendezvényünk 3 napján. Ez adott erőt lelkes önkénteseinknek ahhoz, hogy újult erővel vágjunk bele az idei military parádé szervezésébe.

A II. világháború befejezésének 70. évfordulója alkalmából és a magyar honvédelem napja tiszteletére Military gyermeknappal egybekötött látványos, új elemekkel teletűzdelt hagyományőrző katonai parádét szervezünk ismét.

A Parádén újra bemutatkozik 1000 év magyar hadviselése, de nem maradnak el a sport és szórakoztató programok, koncertek, sőt ez évtől kialakításra kerül az egyre dinamikusabban fejlődő úgynevezett „E-sport” barakk is, ahol kipróbálhatják magukat a WOT (tankjáték.hu) és a CS:GO fanatikusok is.

Kategória: Friss, helyi, Pályázat/játék, Promóciós cikk | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?