Illegális szemetelőknek semmi sem szent!

Mélységesen felháborító esettel kerestek meg tegnap, kérem az olvasóinkat, ha valaki látta, ki volt, tájékoztasson! természetesen a hatóságokat is értesítjük! A továbbiakban pedig hagy adjam át a szót olvasónknak:

A Református egyház Község, egy hívő félajánlásából kihelyezett 3 kukát, hogy a Spár látogatok elhagyott, szemetétől ne ússzon a templom és a lelkészlak környéke. Jól működött a rendszer, és gyűlt is a szemét, viszont egy idő után valaki rászokott és a kommunális hulladékát hordja a kukákba, nem nélkülözik mert telik neki: ariel mosószerre, tokajira, milkára, ide hordja a diódarálót és a csempe tányérokat, inzulin adagoló tollakat. Legújabban már zsák számra, most hétvégére 2 zsák csak le lett rakva a kuka mellé, pedig a kuka üres. Hogy van erre energiája tellene neki kukára vagy szürke zsákra is amit a kukásoknál lehet venni szerintem …

szemet3 szemet1 szemet2

Tájékoztattuk az önkormányzatot, a közmunkások kimennek, összeszedik, elviszik és TÜZETESEN ÁTNÉZIK, ha bármi nyomot találnak, eljárás indul az ellen, akihez a szemét köthető.

Kategória: Friss, helyi | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?