Iskolabál 2020

Az idei báli szezonban már hagyományt teremtett magának a Lajosmizsei Fekete István Sportiskolai Általános Iskola, mivel az iskola alapítványával, a Gyermekekért Plusz Alapítvánnyal közösen, már többedik alkalommal szervezték meg a nagysikerű iskolabált.

Az iskola vezetése, a pedagógus kar és a szülők lelkes összefogásának köszönhetően, színvonalas bálnak lehetettünk résztvevői az Új Tanyacsárdában. A vidám vendégsereg megérkezése után nyitótánccal leptek meg bennünket a bál szervezői. Először az iskola felső tagozatos tanulói, majd a pedagógusok tánca aratott nagy sikert. A csárdához méltóan finom vacsorával folytattuk az estet. Elfogyasztása után a táncparkett rögtön megtelt, és még jóval éjfél után is a bálozók egy része ropta a táncot. Itt is, mint szinte minden Mizsei bálban, éjfélkor tombolasorsolásra került a sor.

 

Az iskola bálján úgy, mint korábban az óvodáén, a Lajosmizsei Gazdakört képviseltük néhányan. Számunkra nagyon fontos, hogy településünk életének valamennyi területén részt vegyünk és amilyen módon lehetséges, úgy támogassuk az ott folyó munkát, életet. Ezt most a tombola felajánlásunkon keresztül tettük meg, amely egyben a sorsolás fő tombolaajándéka lett. Vonzereje miatt növelte a tombolajegyek vásárlási kedvét, ezzel is emelve az bál eredményességét, melyet iskolánk gyermekei élvezhetnek tovább.

A Lajosmizsei Gazdakör felajánlása: Wellness pihenés az Echo Residence balatoni panorámás lakosztályaiban, hosszú felhasználhatósággal 3nap/2éjszaka/2fő, Tihany városában.

 

Gratulálunk a nyertes házaspárnak, jó pihenést kívánunk!

Köszönet az iskolabál szervezőinek!

Lajosmizse, 2020. február 27.

 

Sápi Zsomborné

Lajosmizsei Gazdakör tagja

 

Kategória: Friss, helyi, Iskola, Videó | A közvetlen link.