ISMÉT MAGABIZTOS HAZAI GYŐZELEM…

Ezúttal a kiesés ellen menekülő Balassagyarmat csapatát fogadták kézilabdásaink,és – bár csikorogva indult a gépezet – magabiztos győzelmet arattak.
           MIZSE KC – BALASSAGYARMATI KÁBEL SE  22-14 (11-4)
Lajosmizse, 200 néző.    Vezette: Bujdosó Z. – Mihály A.
MKC:     Istvanovszki – Drabant 1, Scheuring 5, Tamás 3, Benke 3,Veszelszki 1.
              Bán 4.
Csere:    Nagy L. (k),- Lengyel (k)- Takács 2, Duzsi 3, Szórád, Talmácsi, Szajbert,
              Nyitrai (1/0).
Edző:      Avar György
Kiállítás:  12 perc ill. 2 perc.
7.m-es:    1/0 ill. 6/2.
Tapogatózó, óvatos játékkal indult a mérkőzés, ahol a vendégek kaptak először lábra, s az 5. percben 2-1-re vezettek, de mint később kiderült, utoljára a mérkőzésen. Támadásban továbbra sem érezte a ritmust csapatunk, 13 percet kellett várnunk, hogy átvegyük a vezetést (3-2). Ezzel azonban beindult a gépezet, s a következő 13 percet egy 9-1-es sorozattal tették emlékezetessé játékosaink. A félidő hajrájában tovább növelte előnyét csapatunk, és magabiztos, 11-4-es előnnyel vonulhattak pihenőre játékosaink.
     Szünet után azonban ismét a vendégek kezdtek jobban,-három perc, három gól -amivel ellenfelünk “visszajött a mérkőzésbe”. ez viszont alaposan felpaprikázta a mieinket,és egy 7-2-es, huszáros rohammal a 48. percben már
18-9 állt az eredményjelzőn, sőt négy percre rá már tíz volt közte,s a közönség örömmel számolt rá az ellenfélre.A különbség tudatában csapatunk a mérkőzés hajrájában már kicsit engedett a szorításból, de így is sikerült nyolc góllal győzni.
Avar György: Nehezen indult a mérkőzés, de azután magabiztosan hoztuk a kötelezőt! Ehhez az alapot a mérkőzés döntő többségében nyújtott kiváló védekezés, -Istvanovszki ragyogó kapusteljesítményével megspékelve- adta meg. Azt hiszem, a 14 kapott gól önmagáért beszél. Továbbra is elszántan, egységben tesszük a dolgunkat,s készülünk a következő akadály leküzdésére!
Junior mérkőzés:  Mizse KC – BKSE  27-25 (12-9)
                           Ld.: Gazsik 7, Nagy Sz. – Soltész 6-6.

Kategória: Friss, helyi, sport, Videó | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?