Ismét sikeresre vizsgázott a Selcom!

Mint azt már megírtam korábban, otthonomban, a “szerkesztőségben” vezetékes internet híján a Selcom mikrohullámú internetszolgáltatása az egyik legjobb alternatíva.

Természetesen ez nem csak a sávszélesség/ár arányra vonatkozik.

Akkor mutatkozik meg ez igazán, ha valami hiba van. Ez pedig igen ritka. Mostanában viszont elkezdett akadozni, lassulni az internetem. Érzékelhették ezt az olvasók a kissé késve felkerült sporthírek miatt is sajnos. A kézilabdameccs felvétele is sokszoros időt vett igénybe a megszokotthoz képest, kb. 1200 percet…

Gyors telefonos diagnózis után hétfőn megállapították, hogy az antennám és az antennájuk közé benőtt pár fa. Ez senkinek sem hibája, mégis ingyenesen kijöttek ma, orvosolták a problémát.

Amiért mégis ezeket a sorokat írom, az nem az, hogy zokszó nélkül felment a srác szerelni a forró cserépre és a darazsas padlásra, hogy állítson az antennán, hanem amiatt, hogy ezen felül kicserélte a padlástéri egységet, újra cserélte a csatlakozókat, és még számos apróság, hogy zavartalan legyen az internetkapcsolatom, és így a munkám.

Hatalmas elismerésem és köszönetem érte, és továbbra is jó szívvel ajánlom őket mindenkinek!

Kategória: Friss, helyi, Promóciós cikk, szolgálati | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?