Ismét üzemel a focipálya a Golgotán!

A Golgota turista-pihenő melletti füves kispályás focipálya frissen kaszálva, ma délután újramért és helyrerakott sarok, félpálya a és kapujelzőkkel várja a sportolni, kikapcsolódni vágyókat!

Hogy hol? A Telepi út végénél nem kell átmenni a vasúton, hanem balra kell fordulni, s onnan 40 méterre, félúton a sarok és a fenyves között, vagy a Nyíri úton kell végig menni, s a fenyves felé, jobbra kell fordulni, s végig az erdő mentén, majd még 30 métert kell menni. A pálya széleit, sarkait s a kapuk helyét használt gumiabroncsok jelzik, amiből sajnos sokat elloptak az évek folyamán, de a lényeg kijelölésére a maradék is elegendő.

A pályát díjmentesen, korlátozások nélkül használhatja bárki, bármikor, rendeltetésszerűen, tehát kulturált kikapcsolódás céljából (amibe pl. a szemetelés nem fér bele). Lehet focizni, sárkányt eregetni, tollasozni, frizbizni, stb. A közelben turista-pihenő és kézzel pumpálható kút is van. A focipálya mellett parkolási lehetőség is van.

A pálya újrarendezésében Imre Lőrinc segédkezett (a születésnapján, a tűző napon), a kaszálásért köszönet Lisztes Józsefnek!

IMG_20140701_154033

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?