JászLajosmizse.hu – egy új oldal a helyi értékekért

Tisztelt Látogatók!

Jó ideje olvashatták már cikkeim különböző helyi sajtótermékekben, nyomtatott vagy elektronikus formában. Itt, most a magam ura vagyok.

Régóta kerestem annak a módját, hogy hogyan tudnánk egy olyan oldalát mutatni városunknak, ami városunk fejlődését szolgálja, megkönnyíti a helyiek és az ide utazók, költözők életét.

Miért pont JászLajosmizse? Hát, a lajosmizse.hu mindig egy görbe tükör lesz számunkra, hogy minél kell jobbak, hasznosabbak legyünk, a mizse.hu pedig le van védve… Tősgyökeres jászként nem kellett sokat gondolkodjak az alternatíván.

Nem kívánok itt nagypolitikával, országos ügyekkel foglalkozni, hiszen arra van sok más elektronikus média, ahol nálam több, jobb és okosabb ember foglalkozik azokkal az ügyekkel. Ezen a helyi lapon a helyi dolgok szerepeljenek!

Nem kívánom egyedül írni a lapot. Bárki, aki hajlandó társadalmi munkát végezni, hozzánk hasonlóan, és azonosulni tud a lap értékrendjével tárt kapukat talál.

Hogy mi várható akkor?

Cikkek helyi ügyekről, amik a helyi lakosság mindennapjait érintik.

INGYENES megjelenési lehetőség helyi vállalkozások, cégeknek.

INGYENES lakossági apróhirdetési lehetőség.

A helyi MIZSE TV adásai, kis késéssel megtekinthetőek lesznek.

Várható az oldal idegennyelvű verzióinak elkészülése is és sok minden más is, ami még tárgyalások függvénye.

Várhatóan dinamikusan fog fejlődni oldalunk a következő hetekben-hónapokban, dolgozunk rajta, amennyire időnkből telik. Hozzászólni csak név, e-mail cím megadásával lehet, de a hozzászólások csak moderáció után jelennek meg!

Minden igyekezetünkkel a városunk szolgáljuk!

Szőrös Zoltán – a jaszlajosmizse.hu tulajdonosa és szerkesztője

 

Kategória: Friss, szolgálati | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?