Kocsis Tibor ismét a továbbjutók között

Aki tegnap nem tudta nézni az X-Faktort, annak egy kis összefoglaló az adásból:

Tegnap a versenyzőknek elismert szerzők díjazott dalaiból kellett felkészülniük. Nyolc versenyző mérte össze tudását és hangját a mentorok és a közönség előtt, köztük Kocsis Tibor, városunk híressé vált szülöttje.

Elsőként a Rocktenors léphetett a mentorok elé, a csapat a múlt heti párbaj győztese volt. Őket sorrendben követte Bagosi Alexa, Baricz Gergő, Kováts Vera, Tarány Tamás, Lil. C, Muri Enikő, és végül, nyolcadikként Kocsis Tibó bűvölte el a közönséget és a mentorokat énekével. Az este folyamán mind a nyolcan nagyon szépen énekeltek.

Tibó Friderika “Kinek mondjam el vétkeimet…” című számával lépett a színpadra.

http://www.youtube.com/watch?v=RBzTRNyAL1U

A szám végén mentora felállva tapsolt neki, még Ördög Nóri hangja is elakadt a meghatottságtól. Mind a  négy mentor csak pozitívumokat mondott:

Keresztes Ildikó: Nem lehet téged nem imádni. Szinte tökéletes volt. Azért nem mondom, hogy tökéletes, mert nem egy világsztárral állok szemben.

Geszti Péter: Tökéletes dalválasztás volt.

Nagy Feró: Te egy nagyon szimpatikus fiatalember vagy, és  ez nagyon jó volt.

Malek Miklós: Nehéz megszólalni. Mikor te énekelsz, mindig legurul a lelkemről egy teher.

Az eredményhirdetés előtt egy közös dalt adtak elő a versenyzők, majd Wolf Kati lépett színpadra legújabb számával.

Végül elkövetkezett a nagy pillanat, amikor is megtudhattuk, hogy ki lesz a hét továbbjutó. Először fölsorakozott a nyolc versenyző, majd feszült hangulatban megtudhattuk, hogy hírességünk nevét másodiknak mondta ki Ördög Nóri, így, én személy szerint megkönnyebbültem, hogy a jövő héten is drukkolhatok Tibónak a továbbjutáshoz.

A hét továbbjutó sorrendben: Baricz Gergő, Kocsis Tibor, Tarány Tamás, Kováts Vera, Muri Enikő, Rocktenors, a párbaj győztese pedig Lil. C lett Bagosi Alexával szemben.

Geszti csapatának tegnap is izgalmas percei voltak, mivel utolsóként mondták a nevüket, így nem volt biztos a továbbjutásuk. De Geszti ezen a héten fellélegezhetett, nem veszített el egy újabb csapatot. Az eredményhirdetés után, de a párbaj előtt Nagy Feró és Keresztes  Ildikó izgulhatott versenyzőjéért. Vajon ma este Ildikó veszíti-e el egy újabb fúját, vagy Feró egyik lányának kell mennie, és ezzel az eddigi veretlenségének is fújtak?

A párbajt Bagosi Alexa kezdte, majd Lil. C léphetett színpadra. Mindkét versenyző szépen énekelt, végül a mentorok Alexát küldték haza 3:1 arányban. Ezzel megdől Feró veretlensége a mentorok versenyében, ugyanis tegnap estig egyedül neki volt meg mind a három versenyzője.

Ami kicsiny városunknak fontos, hogy a jövő heti hét versenyző között ott van Kocsis Tibor, aki ezen a héten is megmutatta, milyen jó énekes. Ismét párbaj nélkül jutott tovább, és jövő héten drukkolhatunk neki, hogy egészen a végső döntőig meneteljen.

Ez úton gratulálunk neki a tegnapi remek előadásáért. Csak így tovább Tibó!

Kategória: Friss, Videó, X-faktor | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?