Lajosmizse – monográfia bemutató képekben

Csütörtökön mutatták be ünnepélyes keretek között prof. dr. Kürti László – Lajosmizse című kétkötetes monográfiáját. Ez Lajosmizse történetének első és egyetlen igazán alapos és átfogó leírása, amely közel 20 év kutatómunkát örökít meg és annak eredményét teszi közzé. A monográfia fő támogatója és a projekt megálmodója, megvalósítója Kollár Csaba volt, csakúgy, mint a korábban megjelent olvasókönyvé.

A mű létrejöttében számos szakértő, a grafikákban elismert képzőművész segédkezett, így aki beruház a kötetre, biztosan jó vételt csinál! Olyan könyveket tehet majd a polcára, amely atyáról fiúra szállhat, és amely minden lajosmizsei családban generációról generációra öröklődhet, erősítve bennük a tudatot, mit is jelent tősgyökeres helyinek lenni!

A könyv (és kistestvére, az olvasókönyv) számos helyen megvásárolható: a Művelődési Ház és Könyvtárban, a Mizsetáp Kft. székhelyén a Kónya majorban (Mizse tanya 91/a), vagy a frissen induló www.mizse.hu honlapon.

A kétkötetes monográfia ára 28000Ft, míg a vékony olvasókönyvé 4000 Ft, amely az ÁFÁ-t tartalmazza (a vásárlásról számla készül, költségként elszámolható, az ÁFA visszaigényelhető). Postai utánvételes rendelésre is van lehetőség természetesen. Igazán szép ajándék ez a családnak, és addig érdemes venni, amíg még kapható, mert csak erősen korlátozott darabszám került nyomtatásra.

Lajosmizse monográfia könyvbemutató képei (videó hamarosan):

.

Kategória: Friss, helyi, jász, kultúra, Promóciós cikk | A közvetlen link.