Leégett az Új Tanyacsárda Kemencés háza

A katasztrofavedelem.hu híre:
Teljes terjedelmében ég egy vendéglátóhely a Bács-Kiskun megyei Felsőlajos közelében. Az esethez a kecskeméti hivatásos és a lajosmizsei önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik három vízsugárral megkezdték a tűz oltását.

Megakadályozták annak a tűznek a továbbterjedését, amely péntek délután keletkezett Bács-Kiskun megyében, Felsőlajos közelében, ahol teljes terjedelmében ég egy vendéglátóhely. A lángokat a kecskeméti hivatásos, valamint a lajosmizsei önkormányzati önkormányzati tűzoltók hat vízsugárral oltják a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett.

Eloltották annak a tűznek a lángjait, amely a Bács-Kiskun megyei Felsőlajos közelében keletkezett egy vendéglátóhelyen. Teljes terjedelmében égett az épület, és a lángok egy szomszédos ingatlant is érintettek. A tüzet, a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, a kecskeméti hivatásos, valamint a lajosmizsei önkormányzati tűzoltók fékezték meg. Az egységek utómunkálatokat végeznek.

A Tanyacsárda az alábbi közleményt tette ki a facebook oldalán:

További képeket és videókat a Lajosmizsei Tűzoltóság facebook oldalán láthatnak.

Lapunk szenzációhajhászás helyett az alábbi segítséget ajánlja fel a Tanyacsárdának: 2022 év végéig minden egyes rendezvényük, programjuk és hirdetésük díjmentesen osztjuk meg facebook oldalunkon, és ha szeretnék, a lapunkon is. Mi ezzel tudunk segíteni!

Kategória: Friss, helyi, Tűzoltóság | A közvetlen link.