MAGABIZTOS GYŐZELEM AZ OROSHÁZA ELLEN!

Az első hazai bajnokira készülő csapatunk hétközi szigetszentmiklósi kirándulása balul sült el, hiszen jól “kupán vágtak” bennünket! A hazaiak NB-I/B-s csapata MK-mérkőzésen 31-25-re legyőzte csapatunkat, ami a Magyar Kupától való búcsút jelentette számunkra, így most már csak a bajnokságra kell koncentrálni.
                 Gyenge főpróba után jól sikerült előadás következett: csapatunk magabiztosan győzte le a fiatal, de nagyon motivált és tehetséges orosházi csapatot.
                 CYEB MIZSE KC – OROSHÁZI FKSE- LINAMAR U-23     36-29(20-12)
Lajosmizse, 200 néző.              Vezette: Csányi-Zörgő.
MKC:          Lengyel – Drabant 7, Varga J. 6, Varga Z. 1, Bak, Benke 5, Gigler 2.
Csere:         Erdélyi(k) – Takács 5(2/2), Bujdosó 2, Zöldy 1, Szajbert 1, Szórád 1, Bán 4, Lagzi-Kovács 1, Vujasin.
Edző:          Tóth Edmond
Kiállítás:      16 ill. 8 perc.
7-m-es:        2/2 ill. 6/3.
DSC00866
A hétközi ” kupafiaskó” után nagyon motiváltan léptek pályára játékosaink, s az első pillanattól kezdve látszott, hogy ma csak a győzelem jöhet számításba.Ennek megfelelően  kiváló kapusteljesítmény, jó védekezés, látványos gólok jellemezték játékunkat. Nem is maradt el az eredmény, hiszen a szünetre jelentős, nyolc gólos előnyre tettünk szert.
     Szünet után hasonló volt a játék képe, -már többször is tíz volt közte- de a vendégek nem adták föl, remekül küzdöttek, így a kissé kiengedő hazaiakkal szemben szorosabbá tudták tenni az eredményt, sőt egy góllal meg is nyerték a II. félidőt! Győzelmünk azért nem forgott veszélyben, így az edzőnk nyugodtan variálhatott, mindenki játéklehetőséget kapott!
Tóth Edmond:    Nagyon örülök a biztos győzelemnek, mert tartottam a mai mérkőzéstől! Remélem, hogy az I. félidőben mutatott teljesítmény azt jelenti, hogy “kimásztunk a gödörből”, és a továbbiakban már a megszokott, tudásunkhoz méltó teljesítményt nyújt csapatom!

Kategória: Friss, helyi, sport | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?