MATYÓFÖLDÖN IS MIZSE KC GYŐZELEM !

NB-I/B-s férfi kézilabda mérkőzés:
MEZŐKÖVESDI KC U-23 – PRIMAVERA MIZSE KC  22-24(12-15)

Mezőkövesd, 50 néző.     Vezette:Kolarovszki-Szabó.

PMKC:           Erdélyi – Drabant 1, Varga J. 3, Szórád 1, Bak 1,Benke 5, Gigler  3,
Csere:            Lengyel (k)- Takács 7(3/3), Farkas 1, Bán, Bujdosó 2, Vujasin, Varga Z., Feró,
Lagzi Kovács.
Edző:             Tóth edmond
Kiállítás:         10 ill. 12 perc.
7m-es:             3/2 ill. 3/3.

Tapogatózó játékkal kezdődött a mérkőzés, majd a rutinosabb mizsei csapat elhúzott (6-10), de a hazaiak gyors három góllal felzárkóztak.AZ I. félidő hajrája ismét a mizseieké volt, így három gólos lett az előny a szünetre.
A II. félidő 4-1-es mizsei rohammal kezdődött, így a 38. percben már 13-19-et mutatott az eredményjelző. Az eredmény elaltatta a vendégeket, a hazaiak pedig elkezdtek felzárkózni, kihasználva emberelőnyös helyzeteiket.Sorra lőtték góljaikat, és 10 perc alatt egyenlítettek! Ekkor
Tóth Edmond kikérte harmadik idejét is, hogy rendet rakjon a fejekben.Ez maximálisan sikerült, hiszen a 12 perces végjátékot 4-2-re nyerte csapatunk, úgy, hogy az utolsó 7 percben a hazai csapat nem tudott gólt lőni, így sikerült hozni az igen nehéz “kötelező” győzelmet!.

Tóth Edmond:  Több meghatározó játékosom is gyenge napot fogott ki, így a biztos vezetésünk tudatában is ránk tudott jönni az igen lelkes, kellemetlen stílusú hazai csapat. Szerencsére a végjátékban hideg fejjel, rutinosan bebiztosítottuk a győzelmet!

Kategória: Friss, helyi, sport | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?