MEG VAN A 4. HELY…

A 2014/15-ös bajnokság utolsó hazai mérkőzése majálisi hangulatban zajlott. Az egyesület üdítővel, sörrel, virslivel látta vendégül szurkolóit, ezzel köszönve meg egész éves támogatásukat!
    Az ünnepi hangulatot fokozta, hogy a mérkőzés szünetében, ünnepélyes keretek között került aláírásra a jövő évi névadó szponzorral a támogatói szerződés! Ennek értelmében a következő bajnokságban csapatunk   CYEB MIZSE KC néven fog versenyezni!
 Eddigi névadónk, a lejáró szerződését nem kívánta meghosszabbítani, ezért kellett új névadót keresni. A PRIMAVERA márkanév tulajdonosának ezúton is köszönetünket fejezzük ki a négyéves együttműködésért!
_MG_0276 _MG_0278 _MG_0269
A mérkőzésre is ráragadt az ünnepi hangulat, csapatunk nem tudott igazán fölpörögni a papírforma szerint könnyebbnek ígérkező mérkőzésre, az ellenfél pedig az”életéért” küzdött a kiesés elleni harcban!
Bár csapatunk, Erdélyi kapus vezérletével, 55 percig biztosan vezetett,a hajrában könnyelműsködött, melyet az ellenfél könyörtelenül kihasznált,szorossá téve ezzel a végjátékot a mérkőzést kettős emberhátrányban befejező csapatunk ellen! A váratlanul izgalmas végjátékban azonban rutinosan megtartottuk minimális előnyünket, hozva ezzel a kötelezőt!
    Ezzel a győzelemmel biztossá vált negyedik helyünk az utolsó fordulóeredményétől függetlenül! Az elért NEGYEDIK HELY EGYESÜLETÜNK 23 ÉVES TÖRTÉNELMÉNEK LEGJOBB EREDMÉNYE, MELLYEL FÉRFI VONALON MEGYÉNK ELSŐ SZÁMÚ CSAPATA LETTÜNK, ORSZÁGOSAN PEDIG A TOP-20-BA KERÜLTÜNK!!!!
              PRIMAVERA MIZSE KC -JUHÁSZ-99 FÜZESABONY KC 25-24(17-12)
Lajosmizse, 200 néző.          Vezette: Kolarovszki Zoltán- Szabó imre
PMKC:          Erdélyi – Drabant 4, Varga J. 4, Bujdosó 5, Benke 2, Varga Z. 3,Farkas 1.
Csere:           Lengyel (k), Fehér (k) – Takács 4(3/2), Bán 2, Vujasin, L-Kovács, Szórád, Bak, Szaj-
                     bert.
Edző:            Tóth Edmond
Kiállítás:        8 perc ill. 4 perc.
7-m-es:          3/2 ill. 7/5.
Tóth Edmond: Csapatunk játékára rányomta bélyegét az ünnepi hangulat,így a remekül küzdő
                      vendégek a végére izgalmassá tették a mérkőzést, de célunkat elérve a negyedik helyen végzünk az utolsó forduló eredményétől függetlenül.Gratulálok csapatomnak az egész éves bravúros szerepléshez, és köszönjük szurkolóink, szponzoraink támogatását!
Viszont szomorúsággal tölt el, és elgondolkodtató, hogy Szentendréről kell névadó szponzort szerezni, mivel helyben ill. a környéken nem volt erre érdeklődés!
Junior mérkőzés:   PMKC – Füzesabony 34-23(15-10)
                             Ld.: Szajbert 14, Gazsik10.
                            Junior csapatunk az 5.helyen végez, amihez gratulálunk!
                            Elgondolkodtató és egyedülálló, hogy ez a korosztályos csapatunk
                            teremhiány miatt egész évben nem tudott edzeni együtt, csak a felnőttekhez
                            ill. serdülőkhöz szétosztva!
 
Kategória: Friss, helyi, sport | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?