MEGVAN AZ ELSŐ IDEGENBELI GYŐZELEM!

Csapatunk az 5. forduló záró mérkőzését játszotta Füzesabonyban vasárnap este, ahol igazi “háromesélyes mérkőzés” várt ránk,ahol végül is nagy csatában, de biztosan győztünk.
           JUHÁSZ’ 99- FÜZESABONY KC – CYEB MIZSE KC   28-36(13-17)
Füzesabony, 100 néző.              Vezette: Medve- Nagy.
MKC:           Lengyel – Drabant 6, Varga J. 6, Bujdosó 7, Benke 6, Gigler 8, Varga Z. 1.
Csere:          Erdélyi (k)- Bán, Vujasin, Lagzi-Kovács, Bak, Szórád, Zöldy 1, Feró.
Edző:           Tóth Edmond
Kiállítás:       4 ill. 14 perc.
7-m-es:         4/3 ill. 2/2.
A sérült csapatkapitányát- Takácsot-nélkülöző csapatunk nagy elszántsággal kezdte a mérkőzést,rendre vezettünk is, de a hazaiak a félidő derekára két góllal megugrottak (15. perc 7-5).
Ekkor sikerült ritmust váltani, öt perc alatt öt gólt lőttünk,  és a szünetre négy gólos előnnyel tértünk pihenőre.
 Szünet után kiegyenlítettebb lett a játék képe. A hazaiak mindent megpróbáltak hátrányuk csökkentésére, de a 40. percben már hat góllal vezettünk! Ekkor kicsit megtorpantunk, amit a hazaiak ki is használtak,s öt perc alatt felzárkóztak két gólra(22-24), s visszajöttek a mérkőzésbe.  Félő volt hogy ki is  egyenlítenek, de szerencsére Bujdosó gólja megtörte a lendületüket, és ismét mizsei percek következtek: ennek  eredményeképpen az 57. percben már nyolc góllal vezettünk, és sikerült a különbséget a mérkőzés végéig meg is tartani.
Tóth Edmond: A mai mérkőzést győzelmi kényszer alatt játszottuk,amit át is éreztek játékosaim! Bár sokat játszottunk emberhátrányban, és voltak kisebb megingásaink is, összességében magabiztosan nyertünk, habár a mérkőzés szorosabb volt mint az eredmény tükrözi, mivel az 50. percben még csak két gól volt a különbség:
Junior:   FÜZESABONY – CYEB MIZSE KC  23-34 (12-18)
             Kitűnt: Nagy Sz. 12, Feró 10, Gazsik 5.
Kategória: Friss, helyi, sport | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?