Mozis játék – Johnny English Újratöltve

Rowan Atkinson,  Johnny Englisht alakító színész az autók nagy szerelmesen, legutóbb Hamiltonnak szurkolt a boxutcából az indiai Forma-1-es futamon.
Egy dologgal lehet megríkatni Rowan Atkinsont: ha valaki bőgetni kezdi az orra előtt egy Rolls-Royce Phantom Coupe 9 literes V-16-os motorját. Ilyenkor a boldogságtól érzékenyül el. A napokban bizonyára sok papírzsebkendőt elhasznál a jeles brit komikus, ugyanis éppen a Frankfurti Nemzetközi Autókiállításon tartózkodik, és a Rolls-Royce alkalmi marketingeseként a legújabb modellt népszerűsíti. Ennek oka, hogy új filmjében, a Johnny English újratöltve című akcióvígjátékban egy Phantom szerepel, persze némileg átalakítva. A mostantól kapható polgári modellnek sajnos nem 9, hanem „csak” 6,75 literes a motorja, és nem 16 szelepes, hanem csupán 12 – de állítólag így is elég szépen gurul, ha valaki rendesen odalép a gázpedálra. Ja, és azokat a kunsztokat sem tudja, amelyekkel Johnny English autója büszkélkedhet a film több jelenetében.

Mr. Bean, azaz Rowan Atkinson már tavaly fel akarta építtetni azt a futurisztikus házat vidéki birtokán, amiről mindig is álmodott, ám akkor a környékbeliek megakadályozták, mondván, a leginkább benzinkúthoz hasonlító épület nem illik a tájba. A projekt aztán nagy nehezen megkapta a helyi önkormányzat engedélyét, most viszont azért nem lehet hozzákezdeni a munkálatokhoz, mert lábatlan gyíkok jelentek meg a birtokon. Ezek a kígyóra hasonlító hüllők védett állatok Nagy-Britanniában, ezért a hatóságok kötelezték a kivitelezőt, tegyen meg mindent annak érdekében, hogy a gyíkokat ne érje bántódás. Hogy ez alatt mit kell érteni, később pontosítják, addig is Atkinson verheti a falba a fejét, hogy még mindig nem épül a háza.

A népszerű komikus legközelebb ismét megmenti a világot a Johnny English újratöltve című vígjátékban, a női főszereplő az X-Akták egykori sztárja, Gillian Anderson.

Ehhez kapcsolódóan eheti kérdésünk, amely első helyes megválaszolója szokás szerint két jegyet nyert a Lajosmizsei Városi Moziba:

Melyik a kedvenc autó márkája/típusa a Johnny Englisht alakító Rowan Atkinsonnak?

A helyes választ hozzászólásban várjuk!

Kategória: Friss, helyi, kultúra, Pályázat/játék | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?