NEHÉZ GYŐZELEM AZ ALGYŐ ELLEN!

NB-I/B férfi kézilabda mérkőzés:
PRIMAVERA MIZSE KC – FKSE ALGYŐ  31-30 (15-13)
Lajosmizse, 200 néző.     Vezette:Bacs József – Bóna Szabolcs.

PMKC:      Erdélyi,- Drabant 6, Varga J. 7, Bujdosó 3, Benke 1, Gigler 6, Varga Z.
Csere:       Lengyel (k)- Takács 7(4/4), Szórád 1, Bak, Bán, Vujasin, Lagzi-Kovács, Farkas, Feró.
Edző:        Tóth Edmond
Kiállítás:    18 ill.16 perc.
7-m-es:      4/4 ill. 5/2.
Hazai góllal indult a mérkőzés, majd a lelkes vendégek vették át a vezetést.Ettől kezdve rendkívül változatossá,lüktetővé vált a játék, felváltva vezettek a csapatok.Mindkét oldalon remek kapusteljesítményeket láthattak a nézők, Erdélyi pl. öt percen belül hármat is hárított!Nagy szüksége volt is erre csapatunknak,ezzel átvettük a vezetést, és a félidőt két gólos előnnyel zártuk.
Szünet után jelezte a vendég csapat, hogy ők ezt nem így gondolták: gyors három góllal nyitottak, s máris ők vezettek! Ezután sikerült visszavenni a vezetést, de rendkívül változatos, lüktető volt a játék:a második félidő derekán a vendégek vezettek, 21-22 volt az állás! Hazai percek következtek, sikerült három góllal meglépni, de újra a vendégek brillíroztak és egyenlítettek.(52.perc:25-25).
Következett a mérkőzés hajrája,amelyben az 57. percre sikerült kiharcolni három gólos előnyt, amelyből a végére megtartottunk egyet, megnyerve ezzel egy iszonyatosan nehéz mérkőzést!

Tóth Edmond: Nagyon tartottam ettől a mérkőzéstől mert tudtuk, hogy egy nagyon erős ellenfél jön, valamint a hétközi kupa-bravúr miatt fáradt volt a csapatom, de egy végsőkig kiélezett csatában sikerült győzni, amihez gratulálok csapatomnak!

Junior mérkőzés: PMKC-FKSE ALGYŐ 46-24(21-11)
Kitűnt: Szuhányi 13, Szajbert 11, Gazsik 8, Szemán 7.

 

 

Kategória: Friss, helyi, sport, Videó | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?