NEM SIKERÜLT A BRAVÚR BALASSAGYARMATON…

NB-I/B-s bajnoki férfi kézilabda mérkőzés:
         BALASSAGYARMATI KÁBEL SE   –  PRIMAVERA MIZSE KC     22-19 (12-10)
Balassagyarmat, 300 néző.        Vezette: Murvai-Buzogány –  Szilvási.
PMKC:        Lengyel – Drabant 2, Takács 7(3/2), Bujdosó 4, Benke 2, Farkas 1, Bak.
Csere:         Erdélyi(k) – Bán, Vujasin, Lagzi-Kovács,Varga, Szórád, Szemán, Szajbert 1, Feró.
Edző:          Tóth Edmond
Kiállítás:      8 ill. 10 perc.
7-m-es:        3/3 ill.3/2.
Rendkívül nehéz mérkőzés várt “több sebből vérző” csapatunkra az Ipoly partján, hiszen a hazai csapat ezerrel menekül a kiesési zónából, s ezért mindent meg is tesz! Szép számú közönségük síppal, dobbal, dudával ékesítve űzi, hajtja csapatát,nem kevés kellemetlen percet szerezve az ellenfeleknek is!
A kezdés a hazaiaknak sikerült jobban,de Bujdosó két góljával még egyenlítettünk.Ettől kezdve a gyarmati csapat a sokat hibázó, rosszul játszó vendégektől elhúzott, s tartani tudta megszerzett 2-3 gólos előnyét, egészen a 38. percig.Feljövő csapatunk ekkor egyenlíteni tudott. de mivel a mai napon hadilábon álltunk a gólszerzéssel, s valamint folyamatosan ” hegynek fölfelé “támadtunk, a vezetést nem tudtuk átvenni.Sajnos a végjátékban is a hazaiak akarata érvényesült, így ezúttal elmaradt a bravúr, a vidéki pontszerzés.
Tóth Edmond :Küzdelmes mérkőzésre számítottam, de a mai nap nem a mi napunk volt! Csapatom rossz felfogásban, sok hibával játszott, aminek meg is ittuk a levét! Az igazsághoz tartozik az is, hogy ennyire elfogult, kritikán aluli, rosszindulatú játékvezetéssel ritkán lehet találkozni, mely nagyon zavarta csapatom játékát, bár egy jó teljesítménnyel még ilyen körülmények között is lehetett volna nyerni!
Junior mérkőzés: Csapatunk magabiztos győzelmet aratott,melyhez gratulálunk!
                             BKSE-PMKC  22-34 (7-17)
Kitűnt: Szuhányi 10, Szajbert 9, Gazsik 6.
Kategória: Friss, helyi, sport | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?