NEM SIKERÜLT A BRAVÚR…

Bár nagyon készült csapatunk egy nagy bravúr elérésére,ez most elmaradt,nem bírtunk a fizikailag sokkal erősebb Nyíregyházával.
               MIZSE KC  –  NYÍREGYHÁZI SN KFT    18-20 (12-9)
Lajosmizse, 200 néző.     Vezette: Asztalos Bence- Bárkányi Gábor
MKC:          Lengyel – Drabant 6, Bán 2, Tamás, Szajbert 1, Benke 4(2/0), Ács 3.
Csere:        Istvanovszki (k) – Takács 1(2/1), Scheuring, Almási, Nyitrai, Szórád,
                  Gazsik, Szabó 1, Veszelszki.
Edző:         Avar György
Kiállítás:    2 perc ill. 6 perc
7-m-es:      4/1 ill. 6/3.
Rendkívül küzdelmes, de visszafogott játék alakult ki a mérkőzés elején, hiszen tíz perc elteltével még csak 3-3 gól esett.a következő percekben rendre a vendégek vezettek, a hazaiak egyenlítettek. Ezután fordítottak Benkéék, ekkor a vendégek egyenlítgettek (21.perc: 8-8). A félidő hajrájára a hazai csapat össze kapta magát, s a szünetre 12-9-re elhúzott.
        Szünet után sikerült tovább növelni előnyünket, de sajnos a 34. percben Bán egy óriási ziccert hibázott, ami csapatunkat visszavetette, az ellenfelet pedig felrázta, de annyira, hogy zsinórban hatot vágtak teljesen leblokkoló csapatunknak. Ez a vesszőfutás a 47. percig tartott, amit végre Ács találatával sikerült megtörni(14-15). Ettől kezdve elkeseredett küzdelmet folytattunk az egyenlítésért, de a jobb erőkből álló, és frissebb nyírségiek ezt megakadályozták, sőt növelték előnyüket(17-20), amelyen már csak szépíteni tudtunk.
AVAR GYÖRGY: Az I.félidő végére a sok hiba ellenére biztató előnyre tettünk szert, amit szünet után még növelni is tudtunk.Ezután sajnos megrogytunk, s csak a talpra állásra maradt erőnk, egyenlíteni már nem tudtunk. Szomorú, hogy a jövő heti megyei rangadó előtt Scheuring sérülés miatt kidőlt a sorból, de reméljük minél előbb felépül.
Előmérkőzéseken:    serdülő II.o.   MKC- Nyíregyháza 25-17.
                                  Ifi II.o:            MKC-Nyíregyháza  21-33.

Kategória: Friss, helyi, sport, Videó | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?