Nevezzünk el utcát Kocsis Tiborról! – VICCELTÜNK!!!

Tisztelt Olvasóink!

Az alant olvasható sorokat gyanítom sokan komolyan vették, igyekeztünk is komolyan vehetőek lenni! Tettük ezt annak tudatában, hogy egyszerű jogi okokból légyen bármekkora rajongója is a polgármester és az alpolgármester Tibónak (én is, csak nem voltam a TV-ben), akkor se tudja ezt véghezvinni. Remélhetőleg még hosszú-hosszú évekig (lévén élő személyről közterület nem nevezhető el)!

Remélem, jó volt e tréfa (médiahack) arra, hogy sokunkat ráébresztett, lajosmizseiként sokakra lehetünk még büszke! Persze mostanság Tibóra leginkább, hiszen a sikeréhez elengedhetetlenül kellett az az összefogás, ami a hétvégén (és előtte még annyin) létrejött! Tehát az Ő sikere a mi sikerünk is (ezzel némiképp felülmúlva a Lajosmizsénél sokkal nagyobb Nyíregyházát)!

Tegnap este Kocsis “Tibó” Tibor nem csak a 2011-es X-faktort nyerte meg, de legalább egy estére felrázta és egyesítette Lajosmizsét, továbbá híressé tette, “felhelyezte a térképre” településünk.

Úgy vélem, ezzel és eljövendő zenei teljesítményével legalább akkora hatással volt, van és lesz településünk lakóinak életére, hogy méltán emelhetjük Bartók Béla, Liszt Ferenc, Kodály Zoltán és Kálmán Imre közé, amelyek egymás melletti utcáknak adtak nevet Lajosmizsén.

Igen, utcát igen kivételes esetekben szoktak elnevezni élő emberekről. Azt gondolom, hogy Tibó érdemes arra, hogy szabályt erősítő kivételt tegyünk vele!

Hogy hol is lehetne ez az utca? A Kodály Zoltán utcát a Kálmán Imre utcával egy jelenleg névtelen egyelőre lakatlan üres telkekkel szegélyezett közterület köti össze, mintegy 150 m hosszan. A két összekötött utca már beépült, tehát várható az összekötő szakasz beépülése is hamarosan. Szép, csendes környék.

Az elnevezendő közterület ma reggel, a Kálmán Imre utcából fotózva.

Aki egyetért ezzel, az ossza ezt meg a facebookon, és jelezze ezt önkormányzati képviselőjénél vagy az önkormányzatnál (lajosmizse@lajosmizse.hu) is!

 

Kategória: Friss, helyi, kultúra, X-faktor | A közvetlen link.

8 hozzászólás a(z) Nevezzünk el utcát Kocsis Tiborról! – VICCELTÜNK!!! bejegyzéshez

 1. sváb szerint:

  Bagaméri Eszter sem várta el a külföldi filmszemlén átvett első dïj után, hogy utcát nevezzenek el róla. Lajosmizse jó hírnevét öregbítette, kitüntető díj illette! Jól van, megyek már, mert csak felidegesítem itt magam! 🙂

 2. Kisnyuszi szerint:

  Igaza van Svábnak! Minden tiszteletem Tibóé! DE!!!!! Ő elindult egy sikeres úton, amihez szívből gratulálok. ELINDULT! A sikeres indulás nem egyenlő a végigjárt életúttal. Kodály Zoltán, Bartók Béla végigjárták életútjukat, nem pedig egy három hónapos versenyt nyertek meg. Kívánom, hogy Tibó is hasonlóan öregbítse nemcsak Lajosmizse, hanem hazánk jó hírét a nagyvilágban. Csodálatos hangjával erre reális esélyt látok. Sikeres, hosszú, boldog életet kívánok Tibónak!

  • Szőrös Zoltán szerint:

   Ezzel így nagyrészt egyetértek.
   Igaz, hogy Tibó mögött inkább van 30 év tanulás, mint 3 hónap, de remélhetőleg élete munkássága lesz még vagy kétszer ennyi!
   Viszont mondjon még valaki egy olyan esetet, amikor ennyiszer mondták be Lajosmizse nevét főműsoridőben (pozitív összefüggésben)!

 3. Kisnyuszi szerint:

  Célszerű lenne a Baon.hu-n is elnézést kérni az idétlen viccért. Ami dicsőséget Tibó kikapart Lajosmizsének, azt sikerült a visszájára fordítani. Most hogy érzed magad?

 4. Hasur József szerint:

  Polyák Ímre utcát javaslom. Birkozó Olimpiai Bajnok volt.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.