PAPÍRFORMA VERESÉG AZ IDÉNYZÁRÓN….

Nem sok eséllyel lépett pályára a nem rég még NB-I-ben játszó Balmazújváros otthonában a Mizse KC csapata, és sajnos be is igazolódott a papírforma.

BALMAZÚJVÁROSI KK – MIZSE KC  31-23 (14-10)

Balmazújváros, 250 néző.         Vezette: Földesi-Halász

Mizse KC:       Koncz –Imregi 2, Bán 4, Scheuring 2, Tokai 1, Benke 6,(2/1), Vancsics 2.

Mátrai (k)- Lengyel (k) –Drabant 3, Szajbert 1,Hollós 2, Polyák , Kollonay, Zsolnai.

Edző:                Avar György

Kiállítás:           8 ill. 10 perc

7-m-es:            4/2 ill. 3/2.

 

Ellentmondást nem tűrően kezdték a hazaiak a mérkőzést – tudatosítva az erőviszonyokat- hiszen a 4. percben 4-0, a 6.-ban 6-1 volt az állás! Ezután ébredezett a mizsei csapat, elkezdett védekezni, és ettől kezdve kiegyensúlyozott lett a játék, de az elején összeszedett öt gólos hátrányból csak egyet sikerült lefaragni a félidő végéig.

A második félidőben a kevesebbet hibázó hazai csapat fokozatosan növelte előnyét,hiszen a mizsei kulcsjátékosok közül ezen a mérkőzésen nem volt igazi vezér, így – bár tisztességesen küzdöttek-a végig sportszerű mérkőzésen biztos, nyolc gólos győzelmet arattak az esélyesebb hazaiak. Sajnos ezzel a vereséggel eldőlt, hogy sereghajtóként várhatja a csapat a tavaszi szezont, s bizony óriási feladat lesz kiharcolni a bent maradást ebben a pokolian nehéz csoportban.

Avar György:  A bajnokság őszi utolsó fordulójának mérkőzését úgy kezdtük, hogy előnyt adtunk a hazai  csapatnak. Magunkra találva a 45. percig volt esélyünk a szoros végjátékra. Kimagasló kapusteljesítmény mellett támadásban sokat hibáztunk, ez okozta a kicsit túlzó különbséget. Jól jön a téli szünet, ahol a nyári felkészülésből elmaradt feladatokat lehet pótolni.

Kategória: Friss, helyi, sport | A közvetlen link.