Szemétszedés kihívás – egyénileg

A most szombatra tervezett nagy szemétszedés kihívásunkat sajnos a járványügyi helyzet miatt el kell halasszuk a tervezett formában, de mivel a szervezőknek sokan jelezték, hogy szeretnének mégis szemetet szedni, ezért EGYÉNILEG, illetve az EGY HÁZTARTÁSBAN ÉLŐK a kötelező járványügyi előírások betartása mellett (távolságtartás, maszkviselés) kapnak segítséget a környezetük megtisztításához.
Szombat délelőttig igény szerint zsákok és kesztyűk átvehetőek Ancsin János zöldséges üzletében (Mega-Vega Fruit), és az összegyűjtött szemét biztonságos elszállításában szombaton segédkeznek a szervezők, a szedők jelzése alapján. Az összeszedett szemetet a helyszín, résztvevők és a mennyiség jelzése mellett szombat délig lehet jelezni a két szervezőnél.

TISZTÍTSUK MEG VÁROSUNK!

A szedésben részt vevő gyerekek a begyűjtéskor (tehát szombaton) kis meglepetésben részesülnek! Kérünk mindenkit, hogy fokozottan ügyeljenek a járványügyi előírások betartására, és köszönjük, ha ilyen formabontó módon is, de kitartanak a szándékuk mellett, hogy tisztább legyen városunk!

A hölgyeknek boldog nőnapot kíván a két szervező: Ancsin János és Bagó István:

Kategória: Friss, helyi | A közvetlen link.