Szemétszedés Kláberen

Sokadszor gyűjti össze a szemetet az önkormányzat a kláberi bekötőútról.
Városunk egyik hátsó kapuja nem éppen díszes fogadtatásban részesíti az erről érkezőket: az út szélén folyamatos a szemétkupac sor. Tavaly is teljesen rendbe lett rakva ez a szakasz, de sajnos újratermelődött köszönhetően a helyi és a környékbeli szemetelőknek.

IMG_20160223_083154
Az önkormányzat munkatársai a hulladékot bizonyítékok után alaposan átvizsgáló településőrrel megerősítve kezdték el az összegyűjtést, és minden egyes információmorzsát, ami a szemétben fellelhető feljelentéshez fog vezetni.
Csak idő kérdése, hogy ez a terület is térfigyelő kamerát kapjon, így megelőzhető az a jelenleg nagyon reális jóslat, amit éppen a fotózás során fogalmazott meg egy helyi: “Úgyis újratermelődik hamar!”

IMG_20160223_083058
A térfigyelő kamerát az is indokolja persze, hogy nem csak illegális szemetelők járnak erre, de sok zavarosban halászónak is csábító ez a hátsó bejárata a városnak.
 Addig is mindenkit kérünk: becsülje meg a sokadszor megtisztított útszakaszt, és ne tegye ki a szemetét! Már csak azért se, mert ha megfogják, bizony komoly bírságra számíthat!

Kategória: Friss, helyi | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?