Szoros mérkőzésen vereség a rangadón…

Szép számú közönség előtt lépett pályára a bajnokságot veretlenül vezető Városföld SE és a második helyen álló Lajosmizsei VLC a városföldi sportközpontban. A napfényes időben megrendezett találkozón a házigazdák szerezték meg a vezetést, amit Csorba István góljával egalizáltak a vendégek. A félidő vége előtt a mizsei Kis Richárd is betalált egy távoli lövéssel, így a lajosmizsei csapat vonulhatott előnnyel az öltözőbe. A második félidő derekán kiegyenlítettek a városföldiek, majd meg is fordították a mérkőzést. A 86. percben a csereként beállt Boda Imre harcolt ki egy 11-est, amit Kis Richárd sajnos a kapufára rúgott, így elmaradt a meglepetés. Városföld-Lajosmizsei VLC 3-2. A hazaiaknál jogosulatlanul szerepelt egy eltiltott játékos, ezért a Lajosmizsei VLC megóvja a mérkőzést.

Ifjúsági csapatunk 3-0-ás félidő után magabiztos 5-0-ás győzelmet aratott a tavalyi bajnok ellen. A gólokat Palotai Tamás (2) és Sipos Márk (3) szerezték.

Mindkét csapatunk a második helyen áll a tabellán, a felnőtt góllövő-listát az LVLC csatára Szécsényi Attila vezeti 26 góllal, az ifjúságiak versenyében Sipos Márk a második legtöbb gólt rúgta, 23-at.

Jövő szombaton a Lajosmizsei VLC a Lakiteleki TE csapatait fogadja városunk sportcentrumában.

Kategória: Friss, helyi, sport | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?