TÁJÉKOZTATÓ AZ ÚTJAVÍTÁSRÓL

A sok őszi csapadék sajnos nagyon tönkre tette Lajosmizse föld útjait. Volt, ahol már megtörtént a felújítás, de a sok eső miatt pár nap elteltével az utak állapota rosszabb lett, így a dagonyás utak javítását abba kellett hagyni.

Az újév időjárása lehetővé tette, hogy újból elkezdődjön a föld utak karbantartása.

Mindenki türelmét kérjük, mivel egyszerre nem tudunk mindenhol jelen lenni, így elsősorban a rosszabb állapotú utak javításával kezdtünk és reményeink szerint, mindenhova el fogunk jutni. Az év elején el is kezdtük a hidromek földmunkagéppel gödrös utak berakását és víznyelő árkok készítését. Másik gépekkel a már berakott utakat grédereztük, kombinátoroztuk, majd hengerrel tömörítettük. A munkákban a gazdák is segítettek saját gépeikkel, amit köszönünk szépen,és várjuk a további segítőket, hogy minél jobb minőségű és hosszabb út készüljön el. Múlt héten közel 15 km út újult meg!

Szeretném bemutatni önkormányzatunk új tömörítő hengerét, ami egy önjáró hengerből lett átalakítva 2022 őszén. Király József és csapata tervei alapján lett újragondolva és kivitelezve az átalakítás, a hengeren vibrációs funkció is van melyet reményeink szerint jól tudunk használni.

Király Józsefnek ezúton szeretném megköszönni igényes, precíz munkájukat!

Fekete Zsolt Alpolgármester

Lajosmizse 2023.01.11.                                                                      

Kategória: Friss, helyi, Videó | A közvetlen link.