TISZAVASVÁRIBAN IS LETETTE NÉVJEGYÉT A MIZSE KC…

Viszontagságos, öt órás utazás után érkezett meg junior csapatunk, így közel egy órát csúszott a tiszavasvári kézilabdás program a szépszámú közönség várakozása közben.
Sajnos junior csapatunk hat gólos vezetés után, három gólos vereséget szenvedett, amit azonban a felnőttek “megbosszultak”, hiszen öt góllal győztünk!
              TISZAVASVÁRI SE-QUICK-2000 – MIZSE KC  21-26(9-11)
Tiszavasvári, 500 néző        Vezette: Babicz- Haskó.
Mizse KC:  Istvanovszki- Takács 6(4/4), Tamás 3, Benke 8,Szajbert 3, Veszelszki, Bán.
Csere:        Nagy(k)- Lengyel(k)- Drabant, Szórád 2, Scheuring 4, Talmácsi, Feró, Nyitrai,
                   Sebestyén Á.
Edző:          Avar György
Kiállítás:     4 perc ill. 12 perc
7-m-es:       1/0 ill. 4/4.
Óriási lendülettel kezdtek a hazaiak, de válasz góljainkkal sikerült megtörni a lendületüket, sőt 3-2-es vezetésük után négy gólt lőttünk zsinórban, amely végképp megnyugtatta csapatunkat, a hazaiak pedig futottak az eredmény után. A félidő hajrájában egy gólra felzárkóztak a hazaiak de Takács még a lefújás előtt betalált, így két gólos előnnyel zártuk az I. félidőt.
  Szünet után ismét hazai góllal indult a félidő, de erre három volt a válaszunk, mellyel tudatosítottuk a hazaiakkal, hogy a mai este a mi akaratunk érvényesül. Ezután kiegyenlítettebb lett a játék képe, de biztosan tartottuk előnyünket, sőt a 49. percben már hat góllal vezettünk (16-22). Ekkor egy 3-1-es rohammal jelezték a hazaiak, hogy még nem lefutott a mérkőzés, de a végjátékban sikerült lehűteni a kedélyeket, és így öt gólos, magabiztos, rendkívül értékes idegenbeli győzelmet aratni!
Avar György:  Újabb bravúros győzelmünk záloga volt a sokmozgásos agresszív védekezés, mellyel megzavartuk, hibára késztettük a hazaiak támadójátékát, és kontráinkból, valamint a felállt fal elleni  támadásokból is eredményesek tudtunk lenni, így végig mi irányítottuk a mérkőzést.
Kategória: Friss, helyi, sport | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?