TÖRTÉNELMET ÍRT A MIZSE KC SZÁZHALOMBATTÁN!!!!!

A LAJOSMIZSEI KÉZILABDASPORT EDDIGI LEGNAGYOBB EREDMÉNYÉT ÉRTE EL A PRIMAVERA MIZSE KC CSAPATA, hiszen a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében egy végsőkig kiélezett, drámai csatában, összesítésben idegenben lőtt több góllal továbbjutott!

SZÁZHALOMBATTAI KE- PRIMAVERA MIZSE KC  34-32(13-15)
Százhalombatta, 400 néző.         Vezette: Bócz László-Wiedemann Viktor

PMKC:       Erdélyi – Drabant 4, Varga 6, Bujdosó 3, Benke 7, Gigler 6(3/3), Varga Z.
Csere:        Lengyel (k) – Takács 4(2/0), Vujasin, Szórád 2, Szajbert, Feró, Lagzi-Kovács, Farkas,
Bán.
Edző:          Tóth Edmond
Kiállítás:      6 ill. 4 perc
7-m-es:        2/1 ill. 5/3.
A vasárnapi ózdi fiaskó után nagyon fűtötte csapatunkat a bizonyítási vágy,és a vasárnapival ellentétben álomszerűen kezdtünk, szebbnél szebb gólokat lőttünk,védekezésünk pedig kiváló volt. Ennek eredménye, hogy5-12 és 8-15 is volt az állás, de fáradni látszó csapatunkat a félidő végén lehajrázta a hazai csapat, így “csak” két gólos előnnyel fordultunk.
Szünet után ismét erőre kaptunk, remekül álltuk a hazai rohamokat, de a 41. perctől ismét “battai percek” következtek, és a 49. percben átvették a vezetést! Nehéz perceket éltünk át, de tartani tudtuk összesített két gólos előnyünket egészen az 56. percig.Ekkor a hazaik három gólra növelték előnyüket, amivel már ők voltak a továbbjutók!(31-28) Mindössze 47 másodperc volt hátra, amikor a hazaiak góljával 34-30-ra módosult az eredmény, és eldőlni látszott minden. Csapatunk azonban nem így gondolta: gyors gólunk után sikerült kivédekeznünk a hazai támadást, és három másodperccel a vége előtt szabaddobáshoz jutottunk.Izzott a levegő a csarnokban, és a szabaddobás elvégzése után Varga Jani lövésével szemben tehetetlen volt a battai kapus, így megszületett az óriási bravúr: Varga Jani a nyolc közé lőtte csapatunkat!

Tóth Edmond:  Rendkívül boldog vagyok! Egy nagyon jó csapatot sikerült búcsúztatni a kupában.
Továbbjutásunk értékét növeli, hogy az utóbbi mérkőzéseken nem voltunk jó formában. Külön öröm, hogy Varga Jani a sérülése után kezd kilábalni a gödörből, amire nagyon nagy szükségünk lesz a hátralévő, iszonyatosan nehéz, három bajnoki mérkőzésünkön.
Köszönet a videóért Rigó Pálnak!

Kategória: Friss, helyi, sport | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?