Túl nagy falatnak bizonyult a bajnokjelölt

Bár becsülettel küzdött, igazából csak megszorongatni tudta esélyesebb ellenfelét csapatunk.

 

Mizse KC – Békés-Drén KC 22-27(13-15)

Lajosmizse, 100 néző, Vezette: Fribec- Herbák

 

 

MKC: Lengyel- Takács, Scheuring 5, Hollós 3, Benke 7(4/4), Ács 5, Bán 1,

Csere: Vikor (k)- Drabant 1, Kuli, Garajszki, Szórád, Polyák, Gábos, Nyitrai, Harkai

Edző: Avar György

Kiállítások: 10 perc (2 kizárás) ill. 8 perc

7-m-es: 4/4 ill. –

 

A vendégek esélyeshez illő módon kezdték a mérkőzést, 10 perc alatt elhúztak 3 góllal (2-5), de csapatunk rövidesen egyenlített, 3 gólt szerezve zsinórban. Lüktető volt a játék, ismét a békési csapat vezetett 3-mal, majd a 22. percben egál volt az állás 10-10-nél. Sajnos a félidő hajrája a vendégeké volt, így 2 gólos előnyükkel zárült a félidő.

A szünet után is hasónlóan folytatódott a játék: elhúztak a vendégek 2-3 góllal, majd felzárkóztunk. És ez ismétlődött többször, utoljára az 52.percben, amikor is 20-21 volt az állás. Ekkor három támadásunk is sikertelen volt, így a rutinos bajnokesélyes csapat ismét elhúzott 3 góllal, ezzel el is döntve a mérkőzés sorsát.

 

Avar György: Csak dicsérni tudom csapatomat. A mérkőzésen mindenki odatette magát, 20-21-nél három támadásunk is volt az egyenlítésért, de nem tudtunk élni vele. Egy fizikailag és technikailag is erősebb élcsapattal végig kiélezett mérkőzést játszottunk, csak a hajrában kerekedtek felül. Ezek után nekem és a vezetőségnek is el kell gondolkodni a folytatásról.

Kategória: Friss, helyi, sport, Videó | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?