Túllépte a tűréshatárt a kukabúvár csapat

Városunkban régi jelenség már a kitett kukák szegények általi átválogatása, az idősebbek még emlékezhetnek is a jelenség legklasszikusabb, mára már elhunyt képviselőjére, akit mindenki ismert, mindenki segített, és az összeszedett dolgokból mindig tengette az életét, és a visszaváltott üvegekből emlékszem, mindig egy kis csomag omnia kávét vett.

Sajnos az “utódai” sokkal kevésbé vállalható módon végzik a mások hulladékának még hasznos és használható dolgok utáni átnézését. Sok esetben szétdobált szemét marad csak utánuk, amit aztán a hulladékkezelő sem visz el.

Ez az utóbbi időben egy fiatal banda által átlépett egy bosszantó, de elviselhető mértéket, hiszen állandóan szétdobálják a kitett kukákat, ha nem lelnek benne semmi kincset, akkor még inkább. ha rájuk szólnak, agresszívak, és a közterület felügyelőhöz is hiába fordultak a lakosok.

Reméljük, a városvezetés tesz valamit ez ügyben, mert ez így tarthatatlan, és elmondható, hogy a zsákmányolt “kincsek” jelentős része is később útszélen vagy erdőszélen köt ki.

Kategória: Friss, helyi, Közösségi | A közvetlen link.