ÚJABB MIZSE KC BRAVÚR, – EZÚTTAL OROSHÁZÁN!

NB-I/B-s kézilabda mérkőzés:
          OROSHÁZI FKSE LINAMAR U-23 – PRIMAVERA MIZSE KC 26-30 (13-18)
Orosháza, 100 néző.       Vezette: Medve Róbert- Nagy László.
PMKC:       Lengyel-Drabant 3, Varga J. 5, Bujdosó 5, Benke 6, Farkas 3, Varga Z.
Csere:        Fehér – Takács 5, Bán 2, Vujasin, L-Kovács, Bak, Szórád 1, Szemán, Szajbert.
Edző:         Tóth Edmond
Kiállítás:     2 ill. 8 perc
7-m-es:       6/4 ill. 2/2.
Mizsei góllal indult a mérkőzés de a hazaiak “szívósan ragadtak” ránk, sőt a 14. percben a vezetést is átvették (6-5). Szerencsére a mérkőzésen a mi elképzelésünk, játékunk dominált, és tíz perc alatt gyakorlatilag eldöntöttük a mérkőzés kimenetelét! Elhúztunk 14-9-re, és innentől kezdve már nyugodtan játszhattunk.
Öt gólos félidei eredményünket a II. félidő elején tovább tudtuk növelni(16-24), így nyugodtan várhattuk a mérkőzéshajráját. Mint kiderült, túlságosan is megnyugodtunk. amitől a hazaiak vérszemet kaptak, s nagy, rohanós hajrába kezdtek.Fokozatosan dolgozták le hátrányukat,de vészesen fogyott az idejük, valamint a vége előtt lőtt két gólunk lenyugtatta a kedélyeket, így biztos és értékes győzelmet arattunk!
Tóth Edmond: Győzelmi reményekkel utaztunk el a mérkőzésre, de kicsit tartottunk is tőle, mivel az utóbbi mérkőzéseken jó eredményeket értek el a hazaiak a kiesés elleni harcban. Szerencsére határozott, magabiztos volt csapatunk, így sikerült biztos győzelmet szerezni, amely nagy lépés a negyedik hely megszerzéséért vívott harcunkban!

Kategória: Friss, helyi, sport, Videó | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?