Újabb utcák és járdák újulnak meg jövőre

Az adósságkonszodiláció 200 milliójából ismét utak és járdák születnek a következő évben. A járdák külön csodásak amúgy, a Piccoló előtt sokadszor építik újra épp a csapadékelvezetőt, mert a vízimérték egy bonyolult eszköz! A Rendőrség védelmét pedig várárokkal gondolták megerősíteni az építőmunkások, így most hogy a rendőrök tudjanak közlekedni, ideiglenesen földdel tömték be a keréknyomnál a vízelvezetőt, meg is állt a víz szépen. Zseniális! Állítólag persze lesz majd lemez a kapubejárókhoz, lecsavarozva, csak még nincs kész. Tehát vagy nem gondolkodtak előre a mesterek (de ennyire?), vagy… Persze itt se az a hibás, aki betonozik, hanem aki ellenőrizte, és rámondta, hogy “jóvanazúgy”. Még mielőtt megkötött volna a beton.

No de ennyi kitérő után bízzunk abban, hogy ezek a kezdeti gyerekbetegségek elmúlnak, és tartós, minőségi munka születik az államtól kapott 200 millióból.

Letöltés (PDF, 31KB)

Nem vitatom egyik szükségességét se, és reméljük lesz még kétszer kétszáz millió a többire. Így végül minden sorra kerül. Aki szerint esetleg másutt fontosabb lenne, az jelezze a területileg illetékes képviselőjénél, vagy a polgármesternél.

Kategória: Friss, helyi | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?