Vajon mit rejt a gyűrűs kút mélye?

Hazánkban is egyre népszerűbb hobbi a mágneshorgászat, ami annyit tesz, hogy egy erős mágnes és egy hosszú kötéllel kíváncsi fiatalok és örök fiatalok nézik át tavaink, folyóink és gyűrűs kútjaink mélyét, kihorgászva azt, amit mágnessel ki lehet.

Bár néha valóban lehet érdekes, esetleg még használható, vagy csak simán történelmi emlékeket is találni, de az esetek túlnyomó többségében ez csak szemétszedés. Így elmondható, hogy ez a szabadidős tevékenység kifejezetten környezettudatos tevékenység is, hiszen sok vashulladéktól mentesülnek vizeink.

Ha Önnek van gyűrűs kútja otthon, és érdekli mi lapulhat a mélyén, Lajosmizsén és környékén idén nyáron INGYEN átnézzük. Lehet hogy csak pár rozsdás szög, törött borotvapenge meg két söröskupak lesz benne. lehet, hogy a nagypapa beleszakadt vasvödre is előkerül. De lehet, hogy valami érdekes meglepetést is találunk! A horgásztóból kifogott konvektor után én már nem lepődök meg semmin…

Ha szeretné, hogy átnézzük, akkor keressen facebookon, vagy hívjon fel: 30/486-2989! A művelet kutanként nem tart tovább egy fél óránál, “zsákmány”-tól függően.

Kategória: Friss, helyi | A közvetlen link.