Veszélyesek a beláthatatlan kereszteződések

A város utcáit járva bizony belefuthatunk néhány olyan kereszteződésbe, ahol a nyár folyamán nagyot nőtt előkerti növényzet kitakarja a keresztutcákat, így például az autóvezető csak akkor lát kellő hosszú útszakaszt a keresztutcából, amikor a gépjárművének motortere már belelóg a keresztező útszelvénybe.

Kérjük a háztulajdonosakat, hogy legyenek tekintettel a közlekedésbiztonságba, hiszen az ilyen kereszteződések veszélyeztetik a közlekedés biztonságát, és akár halálos balesetet is okozhatnak.

Az önkormányzat az elkövetkezendő időkben, a mai bejárás után fokozottan figyelni fogja az ilyen benövéseket, és eleinte figyelmeztetéssel, felszólítással, majd pénzbírsággal, és esztétikai szempontokat figyelmen kívül hagyó kényszervágással fogja sújtani a háztulajdonosokat.

Köszönjük, hogy vigyáznak a közlekedőkre, és rendben tartják a sarki előkerteket!

Kategória: Friss, helyi | A közvetlen link.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Retkesné Tengeri Katalin szerint:

    Tisztelt JászLajosmizse.hu!!!!Nem tudom kinek a tulajdona a Klábertelepi Ménteleki utat öszekötő kövesút melletti erdő,,de ott is a fák már kinőttek a kövesútra hogy néhol két autó nem fér el egymás mellett!!!kifordulni a Ménteleki útra elég rizikós, mert kilátni nem lehet!!Ezt még nem írtam én meg!!De ha már más meg írta,, elég szomorú hogy változás nem történt ebben az ügyben!!

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.