Vonat sodort el egy autót Klábertelepnél

Hétfőn pár perccel dél előtt nem kellően nézett szét egy autós a vasúti kereszteződésben Klábertelepnél, a Telepi út végén. A vonat biztos nem ment gyorsan, a két város közti motorvonatok talán ha 50-el mehetnek.

“Az elsődleges hírek szerint nem sérült meg senki.
Vonat sodorta el egy személygépkocsi elejét Lajosmizse külterületén, egy vasúti átjáróban. A balesetben az elsődleges hírek szerint nem sérült meg senki. A helyszínre riasztott a lajosmizsei önkormányzati tűzoltók a műszaki mentés keretében áramtalanították a járművet.” Forrás: www.katasztrofavedelem.hu

Mint az köztudott, a gyér Lajosmizse-Kecskemét vasúti forgalom óvatlanná teszi az autósokat, a vasútvonal lajosmizsei szakaszán pedig mind a nagy forgalmú Pacsirta/Piroska utcai, mind pedig a klábertelepi átkelőhely kritikán aluli műszaki állapotnak örvend, utóbbinál a kereszteződést jelző táblák is csak ócska fa karókon vannak, előre jelző táblák pedig nincsenek is, mert a rossz közbiztonság miatt napokon belül ellopnák őket. A klábertelepi átkelő pedig a városunkba és onnan illegálisan közlekedők egyik kedvelt menekülőútja, a ritka rendőri jelenlét miatt is, mindennapos látvány a városba tartó kétes eredetű frissen vágott fa, a látványosan rossz műszaki állapotú autókkal száguldozó autós, aki nem csak önmagát, hanem a többi rendes közlekedőt is veszélyezteti.

Kategória: Friss, helyi, rendőrségi hírek | A közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?